Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: E24 powered by S62

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλά κάντε εσείς ανακατασκευή σε ένα original. Εγώ θα το ξηλώσω όλο και θα σφηνώσω μέσα τον S62.

Μετά μη τυχόν και σας πετύχω σε κανένα φανάρι (χιχιχιχι)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά κάντε εσείς ανακατασκευή σε ένα original. Εγώ θα το ξηλώσω όλο και θα σφηνώσω μέσα τον S62.

Μετά μη τυχόν και σας πετύχω σε κανένα φανάρι (χιχιχιχι)
    Ναι έτσι θα γίνει πύραυλος, αλλά ένας τέτοιος πύραυλος ΔΕΝ μπορεί ΔΥΣΤΥΧΩΣ να σε μεταφέρει στο χρόνο, όπως μπορεί να κάνει ένα γνήσιο όχημα αυτής της εποχής.

Ένα γνήσιο όχημα εποχής με τα κουσούρια του και τα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ του θέλω και ατέλειες είναι πιστεύω σαν μια bimbo γκόμενα που όλο θέλει να ασχολείσαι μαζί της.

Σου γκρινιάζει, ώρες ώρες σου βγάζει το λάδι.

Αλλά το γλυκοσούρουπο την ώρα που ο ήλιος αρχίζει να δύει, οι υπόλοιπες έννοιες φεύγουν από το μυαλό.

Το τσιγάρο ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ τα πνευμόνια, τότε ΤΑ ΠΑΝΤΑ μεταμορφώνονται και η άτσαλη και άγαρμπη bimbo μεταμορφώνεται σε μια πρόστυχη Monica Belucci που ΕΚΕΙΝΗ σε αφήνει να την αποπλανήσεις.

ΕΚΕΙΝΗ σε αφήνει να ασελγήσεις πάνω της, και σε οδηγεί σε ΚΑΘΑΡΑ και ΓΝΗΣΙΑ μονοπάτια ηδονής.

8χρόνια Ε30, με τα ups και τα downs της σχέσης, αλλά ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ και αν τη μισούσα ώρες ώρες ΟΣΟ και αν την έβριζα ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, όταν γύρναγα το βράδυ ΠΑΝΤΑ (τρις) την κοίταγα το βράδυ.

Φαντάσου λοιπόν με ακόμα ένα καθαρόαιμο Ε24...

Απλά
    Κ

Ο

Λ

Α

Σ

Η

Αυτό το 6άρι ρε γμτ όποτε το βλέπω μου σηκώνεται η τρίχα.

Δε θα γυρίσει;;;;;;;

3. The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

imolarot (13-06-10), Monsta (15-06-10), yiannis2002 (12-06-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP