Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 93

Θέμα: e30

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν τσαντιστηκα ρε Κωστα, προς θεου σωστα γνωριζεις αλλα για να εχεις και το παρμπριζ θελει αλλου (μου ειχε δειξει ο Μακης ο μηχανικος μου). No problem. Eπειδη ειχα παθει πλακα με το αυτοκινητο αυτο σου λεω ηθελα να το παρω αλλα ειχα και εχω την καψουρα του σκαραβαιου οποτε με κερδισε το air cooled. Απο οτι γνωριζω το αμαξι εχασε ολα τα καλα πραγματα (σαλονι evo II, φτερουγες, μοτερ-σασμαν, ζαντες και πουληθηκε με ενα 2,0is κλπ). Αργοτερα το μετανιωσα γιατι εκεινο θα το εβαζα μπροστα και θα εφευγα ενω μεχρι στιγμης εχω χαλασει 40,000 για το σκαθαρι και ακομα ειναι στο τρικολωνο.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν τσαντιστηκα ρε Κωστα, προς θεου σωστα γνωριζεις αλλα για να εχεις και το παρμπριζ θελει αλλου (μου ειχε δειξει ο Μακης ο μηχανικος μου). No problem. Eπειδη ειχα παθει πλακα με το αυτοκινητο αυτο σου λεω ηθελα να το παρω αλλα ειχα και εχω την καψουρα του σκαραβαιου οποτε με κερδισε το air cooled. Απο οτι γνωριζω το αμαξι εχασε ολα τα καλα πραγματα (σαλονι evo II, φτερουγες, μοτερ-σασμαν, ζαντες και πουληθηκε με ενα 2,0is κλπ). Αργοτερα το μετανιωσα γιατι εκεινο θα το εβαζα μπροστα και θα εφευγα ενω μεχρι στιγμης εχω χαλασει 40,000 για το σκαθαρι και ακομα ειναι στο τρικολωνο.
    Βρε και γω είχα πάθει πλάκα με το αμάξι του και όταν μου χε πει ο Νίκος ότι 'γδύθηκε' είχα στεναχωρηθεί......

Επειδή τυχαίνει να είμαι και γω fan της ανακατασκευής / μετατροπής (αλλιώς δεν θα είχα πάρει το 34 τότε) δεν είμαι σε καμία περίπτωση κατά, ούτε το υποτίμησα που ήτανε μετατροπή, απλά για χάρη σωστής ορολογίας είπα ότι δεν στέκει.

Όπως και να χει, εκείνο το 30άρι ήταν ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο σε χέρια ανθρώπου που γνωρίζει καλά τι θα πει ///Μ.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP