-
Φανταζομαι οτι η περιπτωση σου δεν διαφερει απο την αντιστοιχη στη βενζινη, ετσι? Λοιπον δεν καταλαβαινω. Εχω ακουσει οτι το παθαινουν αρκετοι. Βγαζουν off ενα κυλινδρο, το πολυ δυο και κουτσα κουτσα κανουν τη δουλεια τους. Εμενα οταν ειχε χτυπησει δεν ειχε μεινει ουτε μια ορθια( απο τις εξαγωγης παντα, οι αλλες ηταν οκ). Στον τοπο εμεινα. Φορτωμα επι τοπου. Με την απορια θα μεινω.. Ισως τον ειχα στειλει υπερβολικα ψηλα.
Τελος παντων, να μη σε κουραζω, δεν ξερω τι διαφορες μπορει να εχουν οι δυο περιπτωσεις, αλλα να σου πω τι ειχα κανει στο δικο μου(Μ54 Β22).
Αλλαγη ολες οι στραβες βαλβιδες
φρεζαρισμα ολες οι υπολοιπες
Καινουριοι οδηγοι βαλβιδων
πλανισμα το καπακι
Καινουρια φλαντζα
Καινουριες βιδες για να σφιξει το καπακι..
Αυτα ηταν τα απαραιτητα. Με την ευκαιρια ειχα κανει ενα καλο καθαρισμο στην εισαγωγη, ειχα αλλαξει κατι κολαρα που ειχαν ξεραθει, και εβαλα και καινουριες φλαντζες στην πολλαπλη εξαγωγης. Και ενα παγουρι ψυγειου. Το κουστουμι ακομα τσουζει, αλλα εχοντας κανει περιπου 20.000 χιλιομετρα, μπορω να πω οτι δεν εχω μετανιωσει που προτιμησα επισκευη απο αντικατασταση κινητηρα. Το μοτερ δουλευει σαν καινουριο και κοστισε αρκετα λιγοτερο απο την αλλαγη.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP