Καλορίζικο και να είσαι καλά να το χαρείς. Στους υπόλοιπους υπομονή και θα έρθει...
![]()
Καλορίζικο και να είσαι καλά να το χαρείς. Στους υπόλοιπους υπομονή και θα έρθει...
![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
dimtz (09-06-10)
Μπραβο παιδια καλοριζικα.
Να πω 2 πραγματα ,σε σχεση με την μαμα οθονη οι λειτουργιες ειναι 5 επιπεδα παραπανω και σε ποσοτητα και σε ποιοτητα.
Επισης για καποιον που ρωτησε και στην μαμα οθονη οι αεραγωγοι πατανε πανω απο το μηχανημα .
Προγραμματα με πλοηγηση υπαρχουν αρκετα για να φορεθουν στις καρτες μνημης σας.
Ξανα καλοριζικα και μπραβο για την καλη καταληξη του γκρουπ μπαι.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
dimtz (10-06-10), m-power_01 (10-06-10), sierra (10-06-10)
Παληκαρια τελικα τι κανατε εσεις που ειστε απο Αθηνα????????? ειχατε καποια επικοινωνια???????![]()
περιμενουμε την αποστολη.παντως ειναι μειον να χανονται οι μνημες οταν κλεινεις το αμαξι χωρις να κλεινεις την οθονη πρωτα
Εγώ είμαι κομπλέ με πληρωμές κ μου έδωσε αριθμό αποστολής του courier (έφυγε σήμερα).
Επίσης μου συνέστησε έναν ηλεκτρολόγο με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο κ μου είπε ότι το έχει εγκαταστήσει 25 φορές αυτό (!!) κ ότι το έχει κ στο αυτοκίνητό του ο ίδιος, αλλά μου είπε τιμή 80euro που μου φάνηκαν μάλλον πολλά (θα του πάρει 3 ώρες είπε). Αν θέλει κάποιος Αθηναίος πληροφορίες, στείλτε pm.
Επίσης, αν έχει κάποιος ηλεκτρολόγο που να ξέρει από αυτά κ να είναι γύρω στα 50 euro, ας στείλει ένα pm.
stef να σου αναφερω οτι και γω στο καμπριο που θα το βαλω την δευτερα , μου ειπε ο μηχανικος που εχει βαλει πολλα εργοστασιακα την κεραια του gps μπορει να μπει εκει που μπαινει και η γνησια χωρις να φενεται μπροστα στο μπαμπριζ.περισσοτερα την δευτερα που θα κανω την εγκατασταση.