Σελίδα 10 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 8910111220 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 216

Θέμα: M42 compressor

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

νομιζω κωσταντινε οτι αυτα πηγαιναν για αμαξια ντραγκ.
    Δε θυμαμαι με ποιον το χα συζητησει οταν τα ειχα δει και γω.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν κατεβαζετε και καμια ιδεα για εξακυλινδρο διλιτρο(ο καθενας τον πονο του....)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι είναι πολύ δημοφιλές σε ντραγκστερ, αλλα για καταστάσεις σαν την δική μου τι ακούγεται???

Rides
    0

Προεπιλογή

Μάλλον θα καταλήξω σε αυτο:
    https://cgi.ebay.com/ebaymotors/LIQU...item53e1905d0c

Και απο μπεκ μου προσέφερε ο Valadis544 κάτι δικά του με κωδικό 280150422, που είναι 371cc στα 3bar.

Διαφωνεί ή συμφωνεί κάποιος σε αυτά τα 2?

Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπόν καλοί μου φίλοι είχαμε κάποιες εξελίξεις με το πρόντζεκτ….
    Με την βοήθεια του φίλου Valadis544 ξηλώθηκε η μαμά πολλαπλή να δούμε τι χώρος υπάρχει στην πραγματικότητα! Όποιος σας πει ότι η πολλαπλή βγαίνει εύκολα απλά μην τον πιστέψετε!!! Είναι μεγάλο πακέτο!! 3 ώρες άχαστες και μεγάλη αγωνία αν θα ξαναμπούν όλα στην θέση τους μετά…. πολλλλλλλλλλλλλλλλλλύ ξήλωμα. Θα ανεβάσω φωτος με το κούφιο μηχανοστάσιο να πάρετε μια ιδέα!
    Βάζοντας πολλές ιδέες σε μία, κατά 80% κατέληξα σε μια τελική. Είμαι αρκετά αισιόδοξος και μάλλον το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!! Για να δούμε….

Πρώτα όμως θέλω να λύσω το θέμα των μπεκ. Πήγα σήμερα και τα μέτρησα και για καλή μου τύχη τα 371κκ έχουν την ίδια αντίσταση αντίσταση με τα μαμά. Το θέμα είναι πως από το ένα μπεκ λείπει κάτι. Πήγα στην Bosch να το πάρω (έπεσα και σε έναν χαζό εκεί), και έμαθα ότι αυτό που λείπει δεν βγαίνει σε ανταλλακτικό. Σας δείχνω σε Φώτο με την αντίστοιχη σειρά, το μαμά, ένα 371 που λείπει το κομματάκι που λέμε και ένα 371 έτοιμο.

Ρωτάω λοιπόν:
    1. Αυτό που λείπει μπορώ να το βρω? Μπορώ να μην το βάλω καθόλου?
    2. Στο μαμά μπεκ οι τρύπες είναι κανα πόντο πιο μέσα σε σχέση με τα 371. Τι κάνω για αυτό? Θα πρέπει να κάνω κάτι?
    Σας ευχαριστώ και πάλι!!
    Attached Images Attached Images

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...............
    Ρωτάω λοιπόν:
    1. Αυτό που λείπει μπορώ να το βρω? Μπορώ να μην το βάλω καθόλου?
    2. Στο μαμά μπεκ οι τρύπες είναι κανα πόντο πιο μέσα σε σχέση με τα 371. Τι κάνω για αυτό? Θα πρέπει να κάνω κάτι?

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

κωστα ...στο θεμα με τα μπεκ...εισαι αρκετα απλα σε σχεση με μενα,εγω ηθελα ανταπτορες και τρελλο τρεξιμο!! οσο αφορα το θεμα του 1 ποντου....δεν σου δημιουργει προβλημα ..μειωνει απλα ,ελαφρα την ροη αερα..!!! οσο για το εξαρτημα που λειπει...απλα συγκρατει..το τσιμουχακι οταν πας να βγαλεις το μπεκ...! δηλαδη αν βαλεις το μπεκ οπως ειναι με το τσιμουχακι του.,.δεν θα εχεις προβλημα...αλλα πιθανον ξαναβγαζοντας το μπεκ...το τσιμουχακι να μεινει ή και να πεσει μεσα στην πολλαπλη! στην περιπτωση που σου πεσει μεσα...δεν εγινε και τιποτα...ακομα και να του ρουφηξει η κεφαλη...λαστιχενιο ειναι..θα καει...χωρις να σου δημιουργησει προβλημα!! οποτε προχωρησε κανονικα με τα μπεκ!!

8. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

kloukakis (09-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

την ίδια γνώμη με εσένα εχω, απλά φοβάμαι μην γίνει καμία σταβή και πέση μεσα. δεν νομίζω να καεί σε κλάσματα, γιατι είναι ο-ρινκ αντοχής που αντέχει σε θερμοκρασίες και εγω το φαντάζομαι να δημιουργεί έστω και για λίγο ένα λεπτό φιλμ στα χυτώνια. Οτι θα καεί θα καεί δεν είναι θέμα, στον θάλαμο καύσης αναπτύσονται θερμοκρασίες πάνω απο 2.000 βαθμούς Κελσίου....

Αν δεν βρώ κάπως το ανταλακτικό θα τα βάλω έτσι. Θα βάλω κατι όμως ανάμεσα απο το ο-ρινγκ και το πάνω μέρος του μπεκ.

Εσύ γιατι ήθελες αντάπτορες?

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

το δικο μου το μπεκ...εχει τελειως διαφορετικο σωμα και παχυτερο κατω ο ρινγκ,..οποτε επρεπε να φτιαχτουν..ειδικα ο ρινγκ..για να κουμπωσουν τα μπεκ! παντως για την δικη σου περιπτωση...δεν θα εχεις προβλημα και ετσι να μπουν...απο την στιγμη που κουμπωσεις το μπεκ...το ο ρινγκ..θα ειναι στην θεση του...!

Rides
    0

Προεπιλογή

αν όλα πάνε καλα, μαλλον θα ξεκινησω λύσιμο στις 25 του μήνα που θα τελειώσω με τα μαθήματα. πάντως είμαι αρκετά αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, αν δουλέψουν αυτά που έχω σκεφτεί θα είναι μοναδικό προντζεκτάκι. Μένει να δω αν αυτός που σκέφτομαι μπορεί να φτιάξει το watercooler όπως το θέλω. Μακάρι να είμαι έτοιμος τέλος Ιούλη, να κάνω και καμια βόλτα γιατι μέσα Αυγούστου πάλι εξεταστική. Αχχχχ δεν έχουμε εποχές εμεις οι φοιτητες

Σελίδα 10 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 8910111220 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP