Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
Προαφανώς και κάνει πλάκα ο S8N.

Το ότι διέγραψαν ένα παροπλισμένο στέλεχος που δεν είναι καν βουλευτής δεν λέει απολύτως τίποτα.
Εξ΄άλλου αυτά έχουν να κάνουν καθαρά με τα καταστατικά και την λειτουργία του κόμματος.
Εγώ περιμένω να βγουν κάποια στιγμή, από κάποια επιτροπή, κάποιους ελέγχους ή δεν ξερω τι, και να πουν ο τάδε και ο τάδε υπεξαίρεσαν χρήματα χρησιμοποιώντας την θέση και ιδιότητα τους (υπουργος, βουλευτης) και γιαυτό τον λόγο αίρεται η ασυλία τους και τους παραδίδουμε στην δικαιοσύνη. Παράλληλα δεσμεύεται η περιουσία τους.
Μέχρι τότε, οι διαγραφές στα μαγαζάκια τους απο το ένα μπαίνουν απο το άλλο βγαίνουν.
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο κόσμος εχει ηδη καταδικάσει οσους (σχεδόν όλους) πολιτικούς ανακατευθηκαν σε μίζες και σκάνδαλα. Η πολιτική τιμωρία ειναι δεδομένη.

Και αφού καταλήξαμε στο συμπέρασμα οτι οι περιουσίες των μισών Ελλήνων εγιναν απο μίζες, απάτες, λαδώματα και φοροδιαφυγή, θα προχωρήσουμε σε δημεύσεις των περιουσιών που δημιουργήθηκαν απο αυτά τα παράνομα έσοδα;;; .Γιατί αυτό είναι για μένα το ζητούμενο.
Το τραγικό είναι ότι οι ΙΔΙΟΙ που διενεργούν τις επιτροπές είναι μέλη των ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Δλδ ΚΑΙ ελεγκτής ΚΑΙ ελεγχόμενος.

ΠΡΕΠΕΙ να αρθεί η βουλευτική ασυλία ΑΚΟΜΑ και για παραβίαση ορίου ταχύτητας.-
Δε μπορεί η Παπαρήγα (ναι ξέρω για τι λέω, κάθε πρωί την βλέπω που περνάει τη Μαραθώνος με τη συνοδεία της με χίλια) να τρέχει σαν τρελή στην Α.Ο. και εμένα να με γράφουν γιατί πάω με 100 και έχει όριο 70.

Στην τελική ΑΥΤΟΙ πρέπει να είναι τα παραδείγματα, ώστε να ζούμε και εμείς.

Εγώ λέω να αφήσουμε αυτούς που έκλεψαν και να βάλουμε φυλακή τα παιδιά τους φταίνε δεν φταίνε.

Όπως τόσα χρόνια πληρώνει ο λαός για πράγματα που ΔΕΝ έκανε (ναι καρπώθηκε και πολλά παράνομα όμως) και τώρα καλείται να πληρώσει η γενιά μου, ε ας εφαρμοστεί και σε αυτούς το ίδιο.

Να τους ευχηθώ να ζήσουν μέχρι τα 200 να δούνε τα παιδιά τους να σαπίσουν στις φυλακές για δικά τους εγκλήματα, όπως εγώ θα καλεστώ (και καλούμε) να πληρώσω - πολιτικά και μη - λάθη της γενιάς του πατέρα μου.