-
-
-
Εννοείται πως έγραφα με τόνο ειρωνικό!
Αυτό έλειπε, να ήμουν ικανοποιημένος με τη... διαγραφή του Ά(α)κη. Τρομερή τιμωρία. Του έκαναν τα μούτρα κρέας! Πως θα δείχνει τώρα τη φάτσα του στο Four Seasons?
Όσο για το δωμάτιο με τους μαύρους, ας το ξανασκεφτούμε γιατί σε κάποιους δε φαντάζει ως τιμωρία αλλά ως ηδονή (ο κόσμος το 'χει βούκινο κι αυτοί κρυφό καμάρι).
Τις προάλλες βγήκε ο Σπηλιωτόπουλος να απολογηθεί σε κάποιο παράθυρο γιατί, όπως απεδείχθη, όταν ήταν υπουργός τουρισμού έκανε κάποιους καλούς λογαριασμούς σε ξενοδοχεία με σκοπό να προωθήσει τον ελληνικό τουρισμό στο εξωτερικό. Θυμάμαι χαρακτηριστικά 130.000 ευρώ λογαριασμό δωματίου για 4 ημέρες στη Μόσχα. Τζάμπα. Και τι είπε ο τρισμέγιστος? Να μη κοιτάμε πόσο στοίχισε στο δημόσιο η θητεία του αλλά πόσα έσοδα έφερε η καμπάνια του. ΝΑ! ΠΑΡΤΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΡΕ! ΠΟΥ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΝΟΣΥΝΗ... ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ.
Προχθές o GAP έφαγε γιουχάισμα στο Ηρώδειο που πήγε σύννεφο. Πριν λίγους μήνες κάποιος έφτυσε στο ψάρι του Καραμανλή σε ταβέρνα στα νότια προάστια. Κάποιος άλλος αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τον Αλογοσκούφη. Εγώ ο ίδιος είδα τον Γιακουμάτο να φεύγει από καφέ στην Κηφισιά κακήν κακώς με άλλους 2 -μάλλον φουσκωτούς- όταν περαστικοί τον πήραν πρέφα κι άρχισαν να τον στολίζουν με κοσμητικά επίθετα.
Αυτή η τιμωρία όμως δε φτάνει. Και δυστυχώς η σήψη έχει φτάσει πολύ βαθειά. Ας θυμηθούμε ποιος είχε "δανείσει" 500 εκ. δραχμούλες στον Ανδρέα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του τελευταίου, ώστε να χτίσει τη ροζ βίλλα της οδού Αγράμπελη. Το 'κωλόσπιτο' που έλεγε και ο Γιαννόπουλος ντε.
Αηδία μου έρχεται και μόνο που τα σκέφτομαι. Είχα γράψει και παλαιότερα πως ανησυχώ κυρίως για τους νεότερους από 'μένα. Εκείνους που δεν είχαν το δικαίωμα σε μια σωστή παιδεία και που τώρα, με τα λιγοστά εφόδια που έχουν, βγαίνουν στο κουρμπέτι να κάνουν τι? Να ονειρευτούν τι? Να ελπίζουν για τι?
Έχω αρχίσει πλέον ν' ανησυχώ και για τους γονείς μας. Θα τα βγάλουν πέρα με τέτοιες συντάξεις? Με τα προβλήματα υγείας που έχουν? Με την αισχροκέρδεια που υπάρχει? Κάποτε, στις δύσκολες στιγμές, ήξερες πως οι γονείς σου θα μπορούσαν να σε στηρίξουν. Τώρα όμως πρέπει να τους στηρίζεις εσύ. Μπορείς? Κι αν μπορείς εσύ, συμβαίνει το ίδιο και με τους άλλους δίπλα σου?
Είμαι εξοργισμένος αλλά εξακολουθώ να μην πιστεύω στη βία. Το κακό είναι πως έχω πάψει να πιστεύω και στη δικαιοσύνη.
-
The Following 9 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:
bill_m3 (09-06-10), Konstantinos E60 (09-06-10), Makman (09-06-10), Monsta (09-06-10), mormon (09-06-10), NickE60 (09-06-10), PANOS-E60 (09-06-10), Ptboul (09-06-10), Κωνσταντίνος (09-06-10)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP