Σελίδα 39 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 293738394041 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 381 έως 390 από 440

Θέμα: Τρομολαγνειας συνεχεια...

Rides
    2

Προεπιλογή

δημοσια διαπομπευση, κουρεμα με την ψιλη, πισα, πουπουλα και στο τελος λυντσαρισμα...

Περιοχή
    Καλυμνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    δημοσια διαπομπευση, κουρεμα με την ψιλη, πισα, πουπουλα και στο τελος λυντσαρισμα...
    .....και κλειδωμα στο γνωστο δωματιο με τους αραπηδες για περεταιρω περιποιηση!

-Θεοφιλος-

Rides
    2

Προεπιλογή

ωπα...!
    δεν το γνωριζα οτι υπαρχει τετοιο δωματιο...
    για πες θεοφιλε εσυ που τα ξερεις...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tmilatos Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....και κλειδωμα στο γνωστο δωματιο με τους αραπηδες για περεταιρω περιποιηση!

-Θεοφιλος-
    Εξαιρούνται οι αδελφές !!!

Περιοχή
    Καλυμνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωπα...!
    δεν το γνωριζα οτι υπαρχει τετοιο δωματιο...
    για πες θεοφιλε εσυ που τα ξερεις...
    "...και καμπανακι δεν εχει". Το γνωστο ακαταλληλο ανεκδοτο....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εξαιρούνται οι αδελφές !!!
    Μα στο δωματιο αυτο γινεται η "αδελφοποιηση"...χααχα

-Θεοφιλος-

6. The Following User Says Thank You to tmilatos For This Useful Post:

Stathis (09-06-10)

Rides
    2

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων

Άκουγα τον Πεταλωτή να λέει ότι «δεν τίθεται θέμα πτώχευσης, επιστροφής στη δραχμή ή οτιδήποτε άλλο ακούγεται αυτό το διάστημα» και ότι «οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, με βάση και το Πρόγραμμα Σταθερότητα που υλοποιεί η κυβέρνηση» και το οποίο «θα μας βάλει σε άλλη πορεία από εδώ και πέρα».

Δυστυχώς για άλλη μια φορά, άλλη μια κυβέρνηση ... ότι έχει αποκαλέσει ως "ανυπόστατες φήμες" μέχρι τώρα....έχει πραγματοποιηθεί....

(μισθοί, συντάξεις, εργασιακά, ΔΝΤ, κλπ κλπ)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εννοείται πως έγραφα με τόνο ειρωνικό!

Αυτό έλειπε, να ήμουν ικανοποιημένος με τη... διαγραφή του Ά(α)κη. Τρομερή τιμωρία. Του έκαναν τα μούτρα κρέας! Πως θα δείχνει τώρα τη φάτσα του στο Four Seasons?

Όσο για το δωμάτιο με τους μαύρους, ας το ξανασκεφτούμε γιατί σε κάποιους δε φαντάζει ως τιμωρία αλλά ως ηδονή (ο κόσμος το 'χει βούκινο κι αυτοί κρυφό καμάρι).

Τις προάλλες βγήκε ο Σπηλιωτόπουλος να απολογηθεί σε κάποιο παράθυρο γιατί, όπως απεδείχθη, όταν ήταν υπουργός τουρισμού έκανε κάποιους καλούς λογαριασμούς σε ξενοδοχεία με σκοπό να προωθήσει τον ελληνικό τουρισμό στο εξωτερικό. Θυμάμαι χαρακτηριστικά 130.000 ευρώ λογαριασμό δωματίου για 4 ημέρες στη Μόσχα. Τζάμπα. Και τι είπε ο τρισμέγιστος? Να μη κοιτάμε πόσο στοίχισε στο δημόσιο η θητεία του αλλά πόσα έσοδα έφερε η καμπάνια του. ΝΑ! ΠΑΡΤΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΡΕ! ΠΟΥ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΝΟΣΥΝΗ... ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ.

Προχθές o GAP έφαγε γιουχάισμα στο Ηρώδειο που πήγε σύννεφο. Πριν λίγους μήνες κάποιος έφτυσε στο ψάρι του Καραμανλή σε ταβέρνα στα νότια προάστια. Κάποιος άλλος αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τον Αλογοσκούφη. Εγώ ο ίδιος είδα τον Γιακουμάτο να φεύγει από καφέ στην Κηφισιά κακήν κακώς με άλλους 2 -μάλλον φουσκωτούς- όταν περαστικοί τον πήραν πρέφα κι άρχισαν να τον στολίζουν με κοσμητικά επίθετα.

Αυτή η τιμωρία όμως δε φτάνει. Και δυστυχώς η σήψη έχει φτάσει πολύ βαθειά. Ας θυμηθούμε ποιος είχε "δανείσει" 500 εκ. δραχμούλες στον Ανδρέα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του τελευταίου, ώστε να χτίσει τη ροζ βίλλα της οδού Αγράμπελη. Το 'κωλόσπιτο' που έλεγε και ο Γιαννόπουλος ντε.

Αηδία μου έρχεται και μόνο που τα σκέφτομαι. Είχα γράψει και παλαιότερα πως ανησυχώ κυρίως για τους νεότερους από 'μένα. Εκείνους που δεν είχαν το δικαίωμα σε μια σωστή παιδεία και που τώρα, με τα λιγοστά εφόδια που έχουν, βγαίνουν στο κουρμπέτι να κάνουν τι? Να ονειρευτούν τι? Να ελπίζουν για τι?

Έχω αρχίσει πλέον ν' ανησυχώ και για τους γονείς μας. Θα τα βγάλουν πέρα με τέτοιες συντάξεις? Με τα προβλήματα υγείας που έχουν? Με την αισχροκέρδεια που υπάρχει? Κάποτε, στις δύσκολες στιγμές, ήξερες πως οι γονείς σου θα μπορούσαν να σε στηρίξουν. Τώρα όμως πρέπει να τους στηρίζεις εσύ. Μπορείς? Κι αν μπορείς εσύ, συμβαίνει το ίδιο και με τους άλλους δίπλα σου?

Είμαι εξοργισμένος αλλά εξακολουθώ να μην πιστεύω στη βία. Το κακό είναι πως έχω πάψει να πιστεύω και στη δικαιοσύνη.

10. The Following 9 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

bill_m3 (09-06-10), Konstantinos E60 (09-06-10), Makman (09-06-10), Monsta (09-06-10), mormon (09-06-10), NickE60 (09-06-10), PANOS-E60 (09-06-10), Ptboul (09-06-10), Κωνσταντίνος (09-06-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

διαβαστε εδω για να καταλαβετε πως τα μεσα σερβιρουν οτι θελουν οπως το θελουν.
    κλασσικος κιτρινος τυπος....

https://www.e-go.gr/news/article.asp...pubid=13390703

βγαινει μια δημοσκοπηση οπου οι ερωτωμενοι στην ερώτηση "αν η χώρα θα εγκαταλείψει την ευρωζώνη", απαντουν:

-34% ότι είναι "απίθανο",
    -23% "λίγο πιθανό",
    -17% "αρκετά πιθανό",
    και 24% "πολύ πιθανό"...

και βγαινει ο διαστρευλωτης με πηχαιο τιτλο: "Εξοδο της Ελλάδας από το ευρώ δείχνει δημοσκόπηση του Bloomberg"

προβαλει και θεωρει σημαντικο το 41% και οχι το υπολοιπο 59%...

ρε ή ειναι πολυ μ@λακες, ή για μ@λακες μας περνανε...

ρε ξανα ουστ...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προαφανώς και κάνει πλάκα ο S8N.

Το ότι διέγραψαν ένα παροπλισμένο στέλεχος που δεν είναι καν βουλευτής δεν λέει απολύτως τίποτα.
    Εξ΄άλλου αυτά έχουν να κάνουν καθαρά με τα καταστατικά και την λειτουργία του κόμματος.
    Εγώ περιμένω να βγουν κάποια στιγμή, από κάποια επιτροπή, κάποιους ελέγχους ή δεν ξερω τι, και να πουν ο τάδε και ο τάδε υπεξαίρεσαν χρήματα χρησιμοποιώντας την θέση και ιδιότητα τους (υπουργος, βουλευτης) και γιαυτό τον λόγο αίρεται η ασυλία τους και τους παραδίδουμε στην δικαιοσύνη. Παράλληλα δεσμεύεται η περιουσία τους.
    Μέχρι τότε, οι διαγραφές στα μαγαζάκια τους απο το ένα μπαίνουν απο το άλλο βγαίνουν.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο κόσμος εχει ηδη καταδικάσει οσους (σχεδόν όλους) πολιτικούς ανακατευθηκαν σε μίζες και σκάνδαλα. Η πολιτική τιμωρία ειναι δεδομένη.

Και αφού καταλήξαμε στο συμπέρασμα οτι οι περιουσίες των μισών Ελλήνων εγιναν απο μίζες, απάτες, λαδώματα και φοροδιαφυγή, θα προχωρήσουμε σε δημεύσεις των περιουσιών που δημιουργήθηκαν απο αυτά τα παράνομα έσοδα;;; .Γιατί αυτό είναι για μένα το ζητούμενο.
    Το τραγικό είναι ότι οι ΙΔΙΟΙ που διενεργούν τις επιτροπές είναι μέλη των ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Δλδ ΚΑΙ ελεγκτής ΚΑΙ ελεγχόμενος.

ΠΡΕΠΕΙ να αρθεί η βουλευτική ασυλία ΑΚΟΜΑ και για παραβίαση ορίου ταχύτητας.-
    Δε μπορεί η Παπαρήγα (ναι ξέρω για τι λέω, κάθε πρωί την βλέπω που περνάει τη Μαραθώνος με τη συνοδεία της με χίλια) να τρέχει σαν τρελή στην Α.Ο. και εμένα να με γράφουν γιατί πάω με 100 και έχει όριο 70.

Στην τελική ΑΥΤΟΙ πρέπει να είναι τα παραδείγματα, ώστε να ζούμε και εμείς.

Εγώ λέω να αφήσουμε αυτούς που έκλεψαν και να βάλουμε φυλακή τα παιδιά τους φταίνε δεν φταίνε.

Όπως τόσα χρόνια πληρώνει ο λαός για πράγματα που ΔΕΝ έκανε (ναι καρπώθηκε και πολλά παράνομα όμως) και τώρα καλείται να πληρώσει η γενιά μου, ε ας εφαρμοστεί και σε αυτούς το ίδιο.

Να τους ευχηθώ να ζήσουν μέχρι τα 200 να δούνε τα παιδιά τους να σαπίσουν στις φυλακές για δικά τους εγκλήματα, όπως εγώ θα καλεστώ (και καλούμε) να πληρώσω - πολιτικά και μη - λάθη της γενιάς του πατέρα μου.

Σελίδα 39 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 293738394041 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP