Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 105

Θέμα: ΦΙΛΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ! ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΑ!--Απολογισμός - Αναπόληση

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mormon Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν θα μπορουσα να περιγραψω την παιδικη μου ηλικια πιο αναλυτικα!
    Στεφανε με πηγες αρκετα χρονια πισω!
    μου θυμισες πως ειναι να μεγαλωνεις σε γειτωνια μαζι με αλλα παιδια!
    ευχαριστω τον θεο που μου εδωσε την ευκαιρια να μαγαλωσω ετσι!!

χμμμ...πριν λίγο μου το έστειλε ένας φίλος και μου έφτιαξε τη μέρα, είπα να το μοιραστώ μαζί σας μιας και εδώ υπάρχουν αρκετοί "παλιοί".

Ναι, η αλήθεια είναι ότι μεγαλώσαμε έτσι όπως περιγράφει ο συντάκτης του κειμένου, μακάρι να μπορούσα να δω στο παιδί μου έστω και το 1/3 από αυτά, θα ήμουν ευτυχισμένος...

Καλή συνέχεια σε αυτό το ταξίδι του χρόνου σε όλους όσους το έζησαν ...

2. The Following 3 Users Say Thank You to Stefanos_Cool For This Useful Post:

gant (09-06-10), gkaras (09-06-10), Samaro (09-06-10)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καταρχήν ένα από τα αγαπημένα μου κείμενα, όταν το πρώτο - διάβασα αναγνώρισα κάθε πτυχή της παιδικής μου ηλικίας.

Ως γνήσιος ρετρο - λάγνος των 60-70 & 80ς θεωρώ υπερ τυχερό τον εαυτό μου που γνώρισα (με) κ βίωσα (με) ελευθερίες ανείπωτες για παιδιά σημερινά αντίστοιχης ηλικίας κ κυρίως ότι βγήκα (με) αλώβητος - (οι) από κινδύνους.

Γνώρισα χωριό, παππού-γιαγιά με πρόβατα, γαϊδουράκια και άλλα ζωντανά, αμάξι - μηχανάκια χωρίς δίπλωμα, βόλτες με ποδήλατα κ ξενύχτια με φίλους από μικρή ηλικία, μάθαμε να είμαστε από νωρίς υπεύθυνοι, στο σχολείο πηγαίναμε με τα πόδια μόνοι μας κ κυρίως ήμασταν στον αυτόματο!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefanos_cool Εμφάνιση μηνυμάτων
    μακάρι να μπορούσα να δω στο παιδί μου έστω και το 1/3 από αυτά, θα ήμουν ευτυχισμένος..
    ..
    Στέφανε έτσι πιστεύω κ εγώ, ωστόσο αν ρωτήσεις τους γονείς μας το ίδιο θα σου πουν και εκείνοι για τους ίδιους. Άγρια χρόνια, μετα-κατοχικά, δύσκολα, με πείνα, παρόλα αυτά ανέμελα κ ελεύθερα.

Τώρα τα παιδιά πρέπει να είναι ανταγωνιστικά, φορτωμένα με εφόδια για να είναι έτοιμα για τις 'αγορές'. Βρε δε πάνε να και οι αγορές και οι ''καριέρες''. Μια ζωή γελοιότητες αυτή η ανθρωπότητα. Μια ζωή ''με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί''. Υπάρχει κανένας λόγος για όλα αυτά?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 09-06-10 στις 09:25
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

4. The Following 3 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

katsaraios (10-06-10), NickE60 (10-06-10), Stefanos_Cool (09-06-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γνώρισα χωριό, παππού-γιαγιά με πρόβατα, γαϊδουράκια και άλλα ζωντανά?
    Φλας ειχανε?

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φλας ειχανε?
    Στο χωρίο μου όχι, ήταν και αυτά ελεύθερα από ΚΟΚ, προφυλάξεις κ ασφάλεια. Στο δικό σου Γιαννάκο?
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στο χωρίο μου όχι, ήταν και αυτά ελεύθερα από ΚΟΚ, προφυλάξεις κ ασφάλεια. Στο δικό σου Γιαννάκο?
    στο δικο μου εανννν περναγε κανα αμαξι... ο αγροφυλακας εδινε προτεραιοτητα στα ζωντανα!!
    Στα καρα ομως (γιατι ειχαμε και τετοια) ισχυε το αντιθετο..αργοτερα η οδικη σημανση ρυθμισε αυτες τις μικρολεπτομερειες

ΥΓ.αυτα τα smileys που τα βρισκω?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 09-06-10 στις 09:43

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τώρα τα παιδιά πρέπει να είναι ανταγωνιστικά, φορτωμένα με εφόδια για να είναι έτοιμα για τις 'αγορές'. Βρε δε πάνε να και οι αγορές και οι ''καριέρες''. Μια ζωή γελοιότητες αυτή η ανθρωπότητα. Μια ζωή ''με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί''. Υπάρχει κανένας λόγος για όλα αυτά?
    Όντως περάσαμε πολύ ωραία σχετικά με την καινούρια γενιά. Τώρα όλα στη ζωή των παιδιών είναι υπολογισμένα σαν μηχανήματα σε εργοστάσιο, πότε θα διαβάσει, πότε θα πάει για μάθημα, τι θα κάνει στη ζωή του, πως θα φερθεί, πότε θα γελάσει, πότε θα κλάψει. Και αυτό δυστυχώς δημιουργεί ανθρώπους χωρίς προσωπικότητα, πράγμα που παρατηρεί κανείς σε πολλά εικοσάχρονα (όχι σε όλα). Δεν υπάρχει πρωτοβουλία, δεν υπάρχει αυθορμητισμός. Και αυτό γιατί δεν υπάρχουν βιώματα.

Και φανταστείτε ότι όλα αυτά τα λέει ένας μηχανικός που έχει μάθει επαγγελματικά τουλάχιστον να τα βλέπει όλα τετράγωνα και δυαδικά

9. The Following 2 Users Say Thank You to stef_E46m3cabrio For This Useful Post:

Ptboul (09-06-10), z3 2.2 (09-06-10)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefanos_cool Εμφάνιση μηνυμάτων
    χμμμ...πριν λίγο μου το έστειλε ένας φίλος και μου έφτιαξε τη μέρα, είπα να το μοιραστώ μαζί σας μιας και εδώ υπάρχουν αρκετοί "παλιοί".

Ναι, η αλήθεια είναι ότι μεγαλώσαμε έτσι όπως περιγράφει ο συντάκτης του κειμένου, μακάρι να μπορούσα να δω στο παιδί μου έστω και το 1/3 από αυτά, θα ήμουν ευτυχισμένος...

Καλή συνέχεια σε αυτό το ταξίδι του χρόνου σε όλους όσους το έζησαν ...
    Παλιοι...?
    Τι παλιοι που τους ειδες?
    Παλιοι ειναι ο Φανης ο Στρατος ο BILL o Snoo ..εγω εσυ ο Νινο ο Σαμαρο ο ΤαμΤαμ ειμαστε στο ανθος της εφηβιας μας !!!
    Κατσε ρε Στεφανε ακομα δε κλεισαμε τα 23 πλακα μας κανεις?
    Πριν λιγο καιρο δεν εκλεισες τα 22 εγω το Σεπτεμβρη τα 23...εεεχουυμε ακοοομα δροοομοο.. !!!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

11. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Nino (09-06-10), Stefanos_Cool (10-06-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σ ευχαριστούμε Στέφανε!

Εγώ έχω να θυμάμαι από τα λίγα χρόνια της εφηβείας μου στην Ελλάδα την εποχή του '82 (ήμουν μόλις 12) που σκάει ο πατέρας μου με ένα Honda C50 στη καρότσα του Mitsu L200 και μου είπε: "Το βλέπεις αυτό? Είναι δικό σου!"

Ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω, ήταν σα να μου λέει 'μικρέ, πάρτο και πήγαινε τσακίσου.....'

Και βέβαια κυκλοφορούσα χωρίς δίπλωμα στη τότε Λ. Βουλιαγμένης που ήταν χωματόδρομος από τη Βούλα μέχρι τη παραλιακή και αρκετές φορές φτάναμε μέχρι και το Σούνιο. Οι κόντρες με άλλους μηχανόβιους είχε γίνει πια συνήθεια, ύστερα μπήκαν και οι σπαστικές sebring που σήκωναν τη γειτονιά στο πόδι. Τη λέξη κράνος βέβαια τη ξέραμε μόνο από το λεξικό...

13. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Stefanos_Cool (10-06-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP