Αχ ρε Στεφανε τι μας εκανες ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ που για λιγα λεπτα μας εκανες να ονειρευτουμε εποχες που δυστυχως δεν υπαρχουν σημερα.
Αχ ρε Στεφανε τι μας εκανες ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ που για λιγα λεπτα μας εκανες να ονειρευτουμε εποχες που δυστυχως δεν υπαρχουν σημερα.
Stefanos_Cool (10-06-10)
Ωραιος Στεφανε,πολλες αναμνησεις φιλε μου ξυπνησες,παει η αγνοτητα και η ανεμελεια εκεινων των εποχων.
Stefanos_Cool (10-06-10)
στεφανε,δεν εχεις καθολου αδικο,αυτο το παρατηρω και στο χωριο μου(ενα πολυ μικρο χωριο των σερρων,οπου οι μεγαλοι καθομαστε στη πλατεια (βασικα δε φευγουμε απο τη πλατεια.....)ενω τα μικρα παιζουν δεξια και αριστερα(βοηθαει στο οτι το χωριο ειναι αδιεξοδο.δεν υπαρχει περιπτωση να περασει καποιος και να φυγει χωρις να τον παρουμε μυρωδια...)
εγω μαλιστα,πριν μετακομισω στη καλαμαρια,ειχαμε σχεδια να φευγαμε στη καριδα,η στο ρυσσιο,αλλα μας προλαβαν τα γεγονοτα....χωρισα!!!
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Stefanos_Cool (10-06-10)
τοτε υπηρχαν φιλοι..τους ελεγες φιλους,χωρις βεβαια να κααλαβαινεις τη σημασια..και οι μεγαλοι σου εδιναν να καταλαβεις οτι αυτο το παιδακι ειναι φιλος σου...παιζαμε παιχνιδια ,τζαμι κρυφτο μεχρι τα μεσανυστα τα καλοκαιρια..σπιτακια..αχ αυτα τα σπιτακια...και εκεινη η ντινα ποτε δε με ηθελε για αντρα της...το κυνηγητο....τρεξιμο...οχι αστεια...ο πολεμος με τα παιδια της διπλα γειτονιας...ποιας διπλας?ουτε 50 μετρα πιο δεξια!!!αλλα ο πολεμος πολεμος...το παδοσφαιρο δεν το διεκοπταν αυτοκινητα...αντιθετα εμεις καναμε καταληψη στους δρομους και αν τυχαινε,οταν τυχαινε να περασει κανα αυτοκινητο του λεγαμε ε ρε θειο....μας χαλας το παιχνιδι...χωρις ιχνος βομολοχιας,χωρις ιχνος ειρωνιας....(****** ειπα μπροστα στο πατερα μου στα 24 μου)απο τοτε βεβαια εχω πει και αλλα διαφορα!!!!!
ποδηλατα?χαχα ποδηλατα οι σκεψεις διχως φρενα..και οχι σε αλανες η σε πυλωτες....στο δρομο ...στους ιδιους δρομους που 20 χρονια μετα κυκλοφορω αοκμα..ομως παντα με τα ματια στη πλατη μη πεταχτει κανας παπαρας...
τοτε κατεβαιναμε ολη τη παπαγου χωρις χερια με το ποδηλατο..τωρα που να περασουν εστω και δεκα δευτερα χωρις αυτοκινητο?
αα..εμεις ειχαμε και τηλεοπραση ομως...βλεπαμε καντι καντι,του κουτιου τα παραμυθια,κινεζικα παραμυθια,τζουμαρου,φρουτο πια(αχ),καμπαμαρου,ντοναλντ ,και μπαγκσ μπανυ.παιδικα για παιδια...
αν δεν τελειωνε η καντι καντι η γειτονια δε γεμιζε..κλαμα οταν πεθανε ο αντονυ....κοιμομασταν με τα κλειδια εξω απ την εξωπορτα...και εκει γυρω στα μεσανυχτα,αρχιζαν.....γιωργα κη....χρηστακη....ιορδανη...ντ να...νικολετα...σε λιγο λεγαμε εμεις..να κατσουμε λιγο ακομα?
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....