να θέσω μια απορία ;
με όλο αυτό το μπάχαλο που γίνεται γενικά στην ευρώπη δεν έχει ακουστεί καθόλου το όνομα Ρωσσία...
μου προκαλεί εντύπωση ...
να θέσω μια απορία ;
με όλο αυτό το μπάχαλο που γίνεται γενικά στην ευρώπη δεν έχει ακουστεί καθόλου το όνομα Ρωσσία...
μου προκαλεί εντύπωση ...
τούρμπο και πράσινα άλογα
μην ξυπνάτε τον σιωπηλό γίγαντα...
sympether with chiefτης
Εγινε προχτες συνάντηση Μέρκελ - Μεντβέντεφ στο Βερολίνο, αλλά πέρασε στα ψιλά ... Πρόκειται γιά μιά πολύ σημαντική πόρτα που η δυτική Ευρώπη πρέπει να κρατήσει ανοιχτή, αλλά σκοντάφτουμε στο να μη στεναχωρηθεί ο uncle-Sam ...
NickE60 (08-06-10), Panos 316T (08-06-10)
1.Σβηστηκαν ποστ μου χωρις καν ειδοποιηση.
2.Σας αφηνω να βλεπετε ειδησεις και να μαθαινετε
τι γινεται απο τους διαπλεκομενους πουλημενους
δημοσιογραφους της Ελληνικης τηλεορασης.
Μιλαμε σε αλλα threads.
Ν.
Σβήστηκαν; και μάλιστα σε ένα τόσο σημαντικό θέμα; πώς έγινε αυτό;
Επειδη μου εκανε και μενα εντυπωση η παρατηρηση του Νικητα, κοιταξα το αρχειο με τα διαγραμμενα ποστς και δεν ειδα τιποτε να εχει σβηστει.
Εκτος αν εγινε τοτε που ειχε πεσει το φορουμ και αναγκαστηκαμε να χρησιμοποιησουμε backup με αποτελεσμα που χαθηκαν ολα τα ποστ καποιων ημερων (απο το τελευταιο backup μεχρι το ξανανεβασμα του φορουμ διοτι δυστυχως το back up μας ηταν καποιων ημερων - δεν περναμε καθε μερα).
καιρος ηταν να το παρουν και στη κυβερνηση χαμπαρι οτι η τρομολαγνεια και η καταστροφολογια δινουν και παιρνουν...
https://news.in.gr/greece/article/?aid=1231047936
ΥΓ. Εκπληκτικο... δεν υπαρχουν σχεδον πουθενα διαθεσιμες θυριδες...![]()
Μου ηρθε με email και μου σηκωθηκε η τριχα !!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ
"ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ", "ΓΡΑΦΙΚΟΣ", "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" κλπ.
ΑΛΛΑ: Το παρακάτω τραγούδι
1. Είναι από Σουηδικό συγκρότημα ("βάρβαροι" του βορρά!)
2. Έχει Εθνικιστικό περιεχόμενο (καμιά σχέση με τον "πολυπολιτισμικό" μας παράδεισο...)
3. Είναι Heavy Metal (ξέρετε "σατανιστές" κλπ).
Ακούστε το πολίτες και πολιτικοί.
Ακούστε το τραγουδοποιοί και αναμεταδότες τραγουδιών.
Ακούστε το διαμορφωτές της κοινής γνώμης και ΜΜΕ και.
ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ όλοι μαζί !!!
joseph (08-06-10)
Τα metal συγκροτήματα γενικά εμπνέονται από επικές ιστορίες. Κάτι τέτοιο είχαν κάνει και οι Manowar γράφοντας τραγούδι για το θάνατο του Αχιλλέα, την ινδιάνικη φυλή των Cherokee και πολλοί ακόμα. Συνεπώς, αυτό είναι το στυλ της μουσικής αυτής. Το ότι πολλά συγκροτήματα του χώρου έχουν σχέση με τον εθνικισμό είναι επίσης αλήθεια, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι το συγκεκριμένο τραγούδι κατατάσσεται στην κατηγορία αυτή, αφού περιγράφει μια πραγματική ηρωική ιστορία. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Απλά δε χρειάζεται και να μεγενθύνουμε το γεγονός αυτό, ή να το θεωρούμε ιδιαίτερη τιμή για τη χώρα μας (δεν απευθύνομαι σ'εσένα Κωνσταντίνε, γενικά μιλάω), αφού όπως είπα είναι κάτι συνηθισμένο για τη metal σκηνή και έχουν γραφτεί άπειρα τραγούδια με παρόμοια θεματολογία, για διάφορες χώρες αλλά και λαούς του πλανήτη.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
z3 2.2 (08-06-10)