Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: προβλημα στο pc

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα τα λες φιλε μου αλλα ελεγα μηπως ειναι κατι απλο και να μην μπω στην διαδικασια αυτην και μεινω 2-3 μερες χωρις pc
    δεν ειναι καλυτερο να μην παιδευεσαι και να μην γινει καμια μαλακια και χασεις την εγγυηση?
    εγω στο λεω γιατι εχω δουλεψει σε δυο εταιριες και να ξερεις οτι κατι τετοια ψαχνουν για να σου που α εβαλες χερι δεν το καλυπτει η εγγυηση και ας μην εχει καμια σχεση με αυτο που εχει παθει το μηχανημα αυτο που εκανες εσυ

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο patriNOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειναι καλυτερο να μην παιδευεσαι και να μην γινει καμια μαλακια και χασεις την εγγυηση?
    εγω στο λεω γιατι εχω δουλεψει σε δυο εταιριες και να ξερεις οτι κατι τετοια ψαχνουν για να σου που α εβαλες χερι δεν το καλυπτει η εγγυηση και ας μην εχει καμια σχεση με αυτο που εχει παθει το μηχανημα αυτο που εκανες εσυ
    δε θα μπω στην διαδικασια να ανοιξω την μοναδα φιλε μου μονο ετσι θα χασω την εγγυηση ετσι πιστευω δηλ, παραξενο πραμα δε μου το κανει σε ολα τα βιντεακια, με πιο προγραμμα παιζουν στο youtube? μηπως να το κανω απεγκατασταση και να το περασω παλι?

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP