Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 128

Θέμα: Ε46Ci μετατροπή σε Look M3 E46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Στο φίλο που το ξεκίνησε το προτζεκτ του εύχομαι να δει το αυτοκίνητό του έτσι όπως το φανταζόταν πάντα.Πραγματικά χρειάζονται πολλά πράγματα αλλαγή και αρκετά χρήματα για να μοιάζει με Μ3 το αμάξι στο τέλος.

Εγώ την έχω ξανά πεί την άποψή μου...Πραγματικά προτιμώ να βάλω Μ3 μοτερ πάνω και δε πα να γράφει πίσω 316 και να φοράει και ζάντα με τάσι που λέει ο λόγος (μόνο η εκπληψη και η πίκρα που θα κερνάει ένα τέτοιο αμάξι σε αποζημιώνει για τα λεφτά που έχεις δώσει)...Παρά να έχω ένα "Μ3" με 105 άλογα (και να δίνω την χαρά σε κάθε κομπλεξικό να λέει πως περνάει απο πάνω τα Μ3)
    Ο καθένας κάνει τις επιλογές του η δικιά μου επιλογή θα κινούταν στο παραπάνω σκεπτικό δυνατό μοτέρ σε αυτοκίνητο που δε προδιαθέτει τον άλλο χααχαχχα

2. The Following 6 Users Say Thank You to Libanner For This Useful Post:

BILL007 (07-06-10), georggge46 (07-06-10), mormon (07-06-10), Thomelef (07-06-10), Vassilis ///M (11-08-16), ΔημήτρηςΜ3 (07-06-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Libanner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο φίλο που το ξεκίνησε το προτζεκτ του εύχομαι να δει το αυτοκίνητό του έτσι όπως το φανταζόταν πάντα.Πραγματικά χρειάζονται πολλά πράγματα αλλαγή και αρκετά χρήματα για να μοιάζει με Μ3 το αμάξι στο τέλος.

Εγώ την έχω ξανά πεί την άποψή μου...Πραγματικά προτιμώ να βάλω Μ3 μοτερ πάνω και δε πα να γράφει πίσω 316 και να φοράει και ζάντα με τάσι που λέει ο λόγος (μόνο η εκπληψη και η πίκρα που θα κερνάει ένα τέτοιο αμάξι σε αποζημιώνει για τα λεφτά που έχεις δώσει)...Παρά να έχω ένα "Μ3" με 105 άλογα (και να δίνω την χαρά σε κάθε κομπλεξικό να λέει πως περνάει απο πάνω τα Μ3)
    Ο καθένας κάνει τις επιλογές του η δικιά μου επιλογή θα κινούταν στο παραπάνω σκεπτικό δυνατό μοτέρ σε αυτοκίνητο που δε προδιαθέτει τον άλλο χααχαχχα
    Σωστος !!!
    bbs rules ....

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Libanner Εμφάνιση μηνυμάτων

Έτσι 1000 φορές καλύτερά βάλε μοτέρ τουλαχ Μ54 κ μπλόκε πάρα όλες αυτές

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP