-
συμφωνω.
το ατυχημα:
https://www.motogp.com/en/videos/201...in+Mugello+FP2
και οι δηλωσεις:
Ο Lorenzo δήλωσε για τον ομόσταβλό του: «Πρώτον θέλω να πω πόσο στεναχωρημένος είμαι για τον Valentino. Γνωρίζω πόσο άσχημο είναι να τραυματίζεσαι, ιδιαίτερα στον αγώνα της πατρίδας σου και μου φάνηκε ότι πόναγε αρκετά. Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα διότι το πρωτάθλημα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς αυτόν».
Ο Wilco Zeelenberg, Αγωνιστικός Διευθυντής του Lorenzo είπε: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Valentino. Όλοι θέλουν να τον κερδίσουν, αλλά μόνο μέσα στην πίστα. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είναι στεναχωρημένοι που πονάει τόσο και για το ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί».
Ο Casey Stoner από τη μεριά του στήριξε τον Rossi σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. «Λυπάμαι για τον Valentino διότι και οι τρεις κορυφαίοι αναβάτες της πρώτης σειράς ξέρουν τι σημαίνει να είσαι τραυματίας. Θα είναι δύσκολο για εκείνον και τους θαυμαστές του και του εύχομαι καλή ανάρρωση».
Ο Dani Pedrosa σχολίασε: «Δεν είδα την πτώση του Rossi, αλλά από αυτά που έχω ακούσει για τον τραυματισμό δεν είναι καλά τα πράγματα. Είναι κρίμα διότι οι αναβάτες γνωρίζουν τι σημαίνει να τραυματίζεσαι και απλά ελπίζω η εγχείρηση να πάει καλά διότι είναι πάντα η πιο σημαντική επέμβαση για τη συνέχεια».
Ο Nicky Hayden είπε: «Είναι σκληρό για τον Valentino διότι είναι πολεμιστής στη συγκεκριμένη πίστα. Είναι καλός για το άθλημα, είναι καλός για το θέαμα και παρότι δεν κάνει εύκολη τη ζωή μας τον σεβόμαστε όλοι και κανείς δεν θέλει τον συνάδελφό του να πονάει. Λυπάμαι για εκείνον και τους θαυμαστές του και του εύχομαι να επιστρέψει σύντομα».
Τέλος, ο Andrea Dovizioso δήλωσε: «Είναι κρίμα ο τραυματισμός του Valentino. Είναι πάντα άσχημο όταν ένας αναβάτης τραυματίζεται και λυπάμαι για εκείνον. Εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα και του στέλνω τις καλύτερες ευχές μου».
απο το καλο site msfree.gr
-
-
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP