Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 33 από 33

Θέμα: Αγορά Ε46...

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο The Ace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν το πρόλαβα το edit timeout...
    Εφόσον μπορείς -ή έστω με λίγο ζόρι- να φτάσεις μέχρι εκεί (~8Κ€) θα σου έλεγα να σκεφτείτε αυτό που λένε και οι λοιποί συνφορουμίτες, δεν κοιτάτε κατευθείαν για ένα πιο "ταπεινό" Ε92, αυτοκίνητο 15ετίας max και σίγουρα πιο φρέσκο και εξελιγμένο ?
    Προσωπικά πάντως (με μια πιο ψύχραιμη ματιά γιατί και εγώ ήμουν από αυτούς που το πρότεινε) είναι κάπως δίκοπο μαχαίρι για κάποιον νέο γιατί τα κόστη συντήρησης και ίσως βελτίωσης πιο κάτω στο δρόμο, είναι τάξης μεγέθους πιο πάνω. Το αναφέρω γιατί και εγώ 46ρ έψαχνα και πήγα σε 92 γιατί απλά δεν υπήρχε τίποτα σοβαρό προς αγορά το διάστημα που έψαχνα. (Εκτός από Μ3 που ακόμα δε νιώθω αποφασισμένος για Κορυδαλλό-διαζύγια-κτλπ).
    Θέλω να πω ότι αν υποθέσουμε ότι βρίσκουμε καθαρή καρότσα σε 46ρ και 92ρ, πιο πιθανό είναι να φέρεις ευκολότερα «βόλτα» το 46ρ από τα δυο, σε οτιδήποτε και αν προκύψει.
    "Simplicity is all that matters..."

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το οτι είναι πιο φρέσκο το 92 δεν σημαίνει κάτι στο θέμα κατάστασης. Ίσα ίσα εκτός τα γνωστά του 46αριου έχουν προστεθεί και άλλα τύπου μπεκ άμεσου αισθητήρας nox που δεν είχε το 46. Και προσωπικά δεν μου αρέσει αυτή η γενιά απο εμφάνιση και λόγω ταμπλο που είναι ίσιο και οχι στραμμένο στον οδηγό.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο The Ace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοια ιστορία τρόμου σε (λίγο πιο) παλιά μεταχειρισμένα που έχω αγοράσει. Το RX7 TII ήθελε εξάτμιση και δίσκο, αλλά το ήξερα από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, το ράγισμα του ψυγείου προέκυψε αργότερα και ούτε και εγώ μπορούσα να το διαγνώσω για μήνες, που να το φανταστεί ο προηγούμενος. To FD το πήρα με σχεδόν τελειωμένο μοτέρ λόγω 5αρας συμπίεσης, αλλά και αυτό το ήξερα (αυτό βγάζει μάτι στο rotary, δεν χρειάζεσαι πτυχίο ). Τα περισσότερα μεταχειρισμένα μου αποδείχτηκαν καλές επιλογές....

Τα περισσότερα θέματα τα είχα με το πιο άσχετο όχημα (C5 1.6THP), το οποίο το πήρα μέσω φίλου από -και καλά- γνωστό με λίγα χλμ, αλλά μέσα σε λιγότερο από 30Κ χλμ έβγαλε θεματάκια που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς: μέχρι και μπουκάλες της υδρό μου έβγαλε (που θεωρητικά δεν ασχολείσαι καν για 200Κ χλμ), τις οποίες όμως όταν τις κοιτάξαμε λίγο καλύτερα, είδαμε ότι ήδη είχαν δακρύσει και τις είχε σφραγίσει όπως-όπως με zip-ties !!! ο προηγούμενος. Οπότε λαμβάνοντας υπόψη μου και τις λοιπές ζημιές, νομίζω ότι τελικά πιάστηκα κότσος, γιατί ούτε τόσα "λίγα χλμ" πρέπει να είχε, ούτε "το είχε παππούς που το οδηγούσε σαν γιαγιά"

Oh well, you win some, you lose some, όπως λεν και στο χωριό μου....

Οι βασικές αρχές που πρέπει να τηρούνται έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Να στα πεί από την αρχή πως το αμάξι έχει αυτά και αυτά τα θέματα το ζυγιάζεις και λές το ναι ή πας παρακάτω,αλλά να προσπαθεί να στο βγάλει αστέρι κάπου σε πιάνουν τα διαόλια σου που χάνεις την ώρα σου...
    Οι περισσότεροι που πουλάνε πια κοιτάνε να τα ξεφορτωθούν με σοβαρές ελλείψεις ή βλάβες γιατί απλά δεν ασχολούνται.ΟΚ δεκτό.Δεν δέχομαι όμως να στο παρουσιάζουν πένα και νάναι χρέπι,και ενώ βγάζει μάτι πως είναι χάλια μαύρα να σου λέει πως φτιάχνεται με μικρό κόστος.Υπήρχαν και παλιά πονηρόπουλοι αλλά όχι σε τέτοιο ποσοστό.Τώρα θέλει υπομονή και άφθονο χρόνο να πετύχεις κάτι όχι τέλειο αλλά μια τίμια πώληση...
    Πριν από χρόνια που έψαχνα ντήζελ όλα ήταν από 500,000 κμ και βάλε...Και δεν ήταν αυτό το κακό,ένα καλοσυντηρημένο ντήζελ βγάζει 700-900,000 κμ αλλά όσα έβλεπα ήταν τόσο παραμελημένα που έφευγα στη δεύτερη ματιά...Πέτυχα μετά από ψαχτική 2 μηνών ένα Fiat Punto EVO 1600άρι του 2010 σε καλή κατάσταση στα 6400€ σε μαντρά με κοντά στα 180000 κμ(γυρισμένα σε 137500 όπως αποδείχτηκε μετά...) αλλά πέραν από ένα μπεκ και μια ανακατασκευή σαζμάν στην τριετία χρήσης έχει στα χέρια μου 380.000 κμ τώρα και ακόμα έχει ψωμί. Η οικονομία στα καύσιμα ήδη έχει αποσβέσει το κόστος αγοράς...Προς τιμήν του έμπορα μου είπε κάτι μικροελλείψεις που είχε και δεν παρουσίασε κάτι παράξενο μέχρι τώρα.
    Τα ίδια και στα επαγγελματικά που αγοράζουμε στη δουλειά από το εξωτερικό...Εκεί να δείτε ματσολιές...Σε ένα φορτηγάκι που πήραμε πρόσφατα κάποια στιγμή δε τράβαγε το μοτέρ και βρέθηκε βλάβη στον αισθητήρα θερμοκρασίας από τον έλεγχο σε διαγνωστικό. Ο πονηρήδης Πολωνός μαντράς όμως είχε ξηλώσει το λαμπάκι "check engine" και ψαχνόμασταν καμιά βδομάδα να δούμε τι παίζει...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP