Ρε παιδιά, 1600ρι έχει ο άνθρωπος και απ’ότι κατάλαβα νορμαλ οδηγάει, μια χαρά είναι και τα primacy και τα eco contact κλπ κλπ..
Ρε παιδιά, 1600ρι έχει ο άνθρωπος και απ’ότι κατάλαβα νορμαλ οδηγάει, μια χαρά είναι και τα primacy και τα eco contact κλπ κλπ..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Στο 116 οπωσδήποτε θα μπουν run flat αλλά ποια ? Εχουν αρχίσει να εξαφανίζονται από τους καταλόγους
Για το x2 το βλέπω για νορμαλ pilot
arisxios (27-08-25)
Το οδηγάει το κορίτσι και δεν θέλω να έχει πολλά πολλά με αλλαγή ελαστικών τροχών και μπαλώματα !!!
Περιττή ευκολία...Τα RFT σε πάνε μέχρι το σπίτι (με ταχύτητες κάτω από 60 εννοείται...) και θέλουν πέταμα μετά,9 στις 10 περιπτώσεις καταστρέφεται η δομή τους διότι όλο το βάρος ακουμπάει στα πλαινά,άρα μικρό το όφελος εκτός πια αν κινείται σε ερημιές και υπάρχει συνεργείο σε 50-80 κμ μακριά.Μέσα στη πόλη δεν έχεις θέμα.Αν μάλιστα έχεις και οδική δεν αντιμετωπίζεις ποτέ πρόβλημα.Το φορτώνουν και δε ξεμένεις ποτέ!
Ο δικός μας άσσος παρελήφθη με τα τραγικότατα Pirelli @foria ή κάπως έτσι,και στο 3ο χρόνο μάζεψε μια βίδα κάπου στην Π. Ράλλη η γυναίκα.
Σε 2-3 κμ άναψε λαμπάκι. Μέχρι να πάει στο γνωστό 24ωρο βουλκανιζατέρ άντε να έκανε άλλα 8-10 κμ δηλαδή, το λάστιχο εσωτερικά είχε γίνει φυτίλια είχε σκιστεί όλο το εσωτερικό και ακουμπούσαν στην άσφαλτο τα σύρματα...
Μπήκε λοιπόν μια τετράδα συμβατική Michelin Primacy και έκτοτε συμβατικά μόνο συμβατικά!. Άλλο αμάξι και σε άνεση και σε αίσθηση.
Έχω φυσικά κιτ επισκευής και τρόμπα 12V για παν ενδεχόμενο, οπότε το θέμα Runflat έληξε για μένα....
Ούτε να μου τα χαρίσουν δε τα ξαναβάζω!