Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 216

Θέμα: M42 compressor

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπόν καλοί μου φίλοι είχαμε κάποιες εξελίξεις με το πρόντζεκτ….
    Με την βοήθεια του φίλου Valadis544 ξηλώθηκε η μαμά πολλαπλή να δούμε τι χώρος υπάρχει στην πραγματικότητα! Όποιος σας πει ότι η πολλαπλή βγαίνει εύκολα απλά μην τον πιστέψετε!!! Είναι μεγάλο πακέτο!! 3 ώρες άχαστες και μεγάλη αγωνία αν θα ξαναμπούν όλα στην θέση τους μετά…. πολλλλλλλλλλλλλλλλλλύ ξήλωμα. Θα ανεβάσω φωτος με το κούφιο μηχανοστάσιο να πάρετε μια ιδέα!
    Βάζοντας πολλές ιδέες σε μία, κατά 80% κατέληξα σε μια τελική. Είμαι αρκετά αισιόδοξος και μάλλον το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!! Για να δούμε….

Πρώτα όμως θέλω να λύσω το θέμα των μπεκ. Πήγα σήμερα και τα μέτρησα και για καλή μου τύχη τα 371κκ έχουν την ίδια αντίσταση αντίσταση με τα μαμά. Το θέμα είναι πως από το ένα μπεκ λείπει κάτι. Πήγα στην Bosch να το πάρω (έπεσα και σε έναν χαζό εκεί), και έμαθα ότι αυτό που λείπει δεν βγαίνει σε ανταλλακτικό. Σας δείχνω σε Φώτο με την αντίστοιχη σειρά, το μαμά, ένα 371 που λείπει το κομματάκι που λέμε και ένα 371 έτοιμο.

Ρωτάω λοιπόν:
    1. Αυτό που λείπει μπορώ να το βρω? Μπορώ να μην το βάλω καθόλου?
    2. Στο μαμά μπεκ οι τρύπες είναι κανα πόντο πιο μέσα σε σχέση με τα 371. Τι κάνω για αυτό? Θα πρέπει να κάνω κάτι?
    Σας ευχαριστώ και πάλι!!
    Attached Images Attached Images

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...............
    Ρωτάω λοιπόν:
    1. Αυτό που λείπει μπορώ να το βρω? Μπορώ να μην το βάλω καθόλου?
    2. Στο μαμά μπεκ οι τρύπες είναι κανα πόντο πιο μέσα σε σχέση με τα 371. Τι κάνω για αυτό? Θα πρέπει να κάνω κάτι?

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP