Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Θέμα: hayabusa...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο beliris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αναγκάστηκα το 2001 να βγάλω δίπλωμα μηχανής(40 χρόνων) και να αγοράσω μία HONDA REBEL 250,για να προλάβω το πάθος του γιού μου για τις Μοτο και να τον βάλω σωστά στο σπορ!Έπρεπε να τον προλάβω,να μην αρχίσει στραβά και έχουμε καταστροφή!
    Ο μικρός έβγαλε δίπλωμα και έκανε βίωμα την σωστή οδική συμπεριφορά ,δεν καβαλάει χωρις την κατάλληλη στολή (ΚΡΑΝΟΣ-ΜΠΟΥΦΑΝ -ΜΠΟΤΕΣ-ΓΑΝΤΙΑ)!
    Παράλληλα επειδή ερωτευτήκαμε την κίνηση με μοτο,αγοράσαμε και μια SUZUKI MARAUDER VZ800K2 και απολαμβάνουμε τις καλοκαιρινές εξόδους μας για καφέ στις παραλίες!
    Απαράβατος όρος η ασφάλεια(καλός εξοπλισμός και easy riding)!!!
    Αυτή την στιγμή το πάθος του αρχάριου πέρασε,ο 25χρονος μικρός είναι άψογος οδηγός(BMW FUN) και σαν Μηχανολόγος Μηχανικός κατασκευάζει με την ομάδα του το αυτοκίνητο του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, με το οποίο θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό FORMULA STUDENT στην Αγγλία τον Ιούλιο!
    Ν΄είναι καλά να τον χαίρεσε και καλή του επιτυχία...
    Γι΄αυτό λέω ότι τα παιδιά μαθένουν από τους γονείς. Εγώ έχω ένα παπάκι και ο γιός μου δεν με είδε ποτέ χωρίς κράνος, μπουφάν, γάντια, μπότες. Οταν πήρε το παπάκι του πήρε και τον εξοπλησμό και όταν πήρε το θηρίο (KAWASAKI 636 ninja) πήρε και τον ανάλογο εξοπλήσμο...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

2. The Following User Says Thank You to sierra For This Useful Post:

beliris (05-06-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP