Σελίδα 8 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 678
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 80

Θέμα: Βοήθεια με BMW E81 SOS

Rides
    0

Προεπιλογή

καλημερα και χρονια πολλα!

νομιζω οτι εχουμε 2 καταλυτες,εναν δλδ. προ-καταλυτη.αλλα εσενα ειναι αισθητηρας λ,κλασικα συπτωματα.

πηρες ενα αυτοκινητο με τον πιο μπελαλιδικο κινητηρα και οχι μονο για bmw. ο κινητηρας αυτος σχεδιαστηκε σαν μικρογραφια του διλιτρου
    δυστυχως ομως βγηκε πολυ πιεσμενος σε καυσαερια ,για λογους οικονομιας οπως ηθελε η μαμα και ετσι δεν μπορει να δουλεψει σωστα για πολλα χρονια
    χωρις να βγαζει προβληματα εξτρα.εκτος εαν το εχεις μονο για ταξιδια,εκει θα δειξει τις αρετες του και θα ειναι λιγοτερο ζημιογονο,ισως και καθολου.
    για χρηση πολης δεν κανει.ειναι για πανω απο 3000-3500 στροφες συνεχεια.

εαν εχεις υπομονη και σου αρεσει το αυτοκινητο ΠΟΛΥ ,τοτε θα πρεπει να ζησεις με τα θεματα που θα προκυπτουν
    και να χωνεις εξτρα χρηματα καθε χρονο.το μεγλυτερο εξοδο ειναι ,τα μπεκ, ανα καποια χρονια αναλογα την χρηση που κανεις
    θα πρεπει να τα αλλαζεις και μαλιστα ολα ΜΑΖΙ καθε φορα εστω και εαν καποια δειχνουν καλα στις μετρησεις.
    κοστος? 500 το ενα εχουν παει, Χ 4 κανε τον λογαριασμο.

εαν δεν τρελαινεσαι,τωρα που εβαλες μηχανη ,πουλησε το να παρεις κατι σε πιο καινουριο
    μοντελλο bmw,που θα εχει μονο συντηρηση με αναλωσιμα και οχι εξτρα κοστοβορους μπελαδες καθε τοσο.

εχεις παντως κεφι και τα αντιμετωπιζεις ψυχραιμα τα πραγματα,να ξερεις οτι το μοντελλο αυτο ,το χρειαζεται αυτο

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο KSRXaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα σε όλη την παρέα. Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους, καλές γιορτές, με υγεία πάνω απ όλα και ασφαλείς βόλτες.
    Θα ήθελα τα φώτα σας σε κάποιο θέμα.
    Εαν έχετε διαβάσει το άρθρο θα ξέρετε ότι μου έγινε αλλαγή στον κινητήρα μου μετά από έλεγχο που έγινε στην αντιπροσωπεία της BMW σχετικά με μία καμπάνια της εταιρίας.
    Από τότε και μετά παρατήρησα κάποια πράγματα και τα οποία θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας για την πολύτιμη βοήθειά σας.

Λοιπόν, μια μέρα καθώς ήμουν στο δρόμο, μου άναψε check engine, καμία αλλαγή στην δύναμη της μηχανής. Έρχομαι σπίτι, βάζω ένα διαγνωστικό και μου βγάζει αυτό το σφάλμα

Σβήνω το σφάλμα.

Άλλη μέρα, πάλι εν κινήση, μου άναψε check engine, ο κινητήρας έκανε σαν τα παλιά καρμπυρατέρ όταν μπούκωναν ή όπως όταν κάνει διακοπές ο κινητήρας όταν μένεις από βενζίνη.
    Σβήνω τον κινητήρα, ανάβω μετά από λίγο και όλα καλά. Το check παρέμεινε αναμμένο και το έσβησα εγώ αργότερα.

Ερχόμενος απο την δουλειά μου, 30 χιλιόμετρα από την πόλη μου, μου βγάζει πάλι το ίδιο σφάλμα, καμία αλλαγή στον κινητήρα, βάζω διαγνωστικό και σβήνω εγώ το σφάλμα.

Προχθές, γυρνόντας απο την δουλειά, πάλι το check άναψε, καμία αλλαγή στην απόδοση της μηχανής, και αυτή την φορά είχα άλλο ένα καινούργιο σφάλμα

Και εχθές πάλι, πηγαίνοντας μια βόλτα, παρατηρώ κάποια στιγμή μεγάλη κατανάλωση καυσίμου, αρχίζει να αναβοσβήνει το check engine, ο κινητήρας έκανε διακοπές. Σταματάω αμέσως στην άκρη, σβήνω τον κινητήρα, ανάβω μετά από λίγο και όλα καλά, το check είχε σβήσει μόνο του.

Τις επόμενες ημέρες θα πάω στην αντιπροσωπεία για την πρώτη αλλαγή λαδιών και φίλτρου όπως μου είπαν για να έχω την εγγύηση των δύο χρόνων και θα τους αναφέρω και αυτά τα προβλήματα.
    Η αλήθεια είναι ότι και με το προηγούμενο μοτέρ το έπαθα μια φορά αυτό, να μην έχει απόδοση ο κινητήρας, έσβησα και άναψα μετά από λίγο και όλα ήταν οκ καθ΄βς και το check έσβησε από μόνο του αργότερα.
    Είναι καταλύτης ή αισθητήρας λ;

H γυναίκα μου επίσης μου είπε να αναφέρω ότι μόνο σε εμένα γίνονται αυτά.
    Εσύ κάτι πρέπει να ήσουν κακό παιδί φέτος γιατί απ' ότι φαίνεται ο Άη Βασίλης σου έφερε κάρβουνο!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσύ κάτι πρέπει να ήσουν κακό παιδί φέτος γιατί απ' ότι φαίνεται ο Άη Βασίλης σου έφερε κάρβουνο!

Rides
    0

Προεπιλογή

Σε πιο καινούργιο, σαν πιό μοντέλο; Δε λέω, όντως στα ταξίδια είναι άλλο πράγμα και ειδικά με καινούργιο κινητήρα είναι η μέρα με την νύχτα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Πόσα χλμ έχει ? Επειδή είναι του '10, αν έχει πολλά χλμ (>150Κ) μήπως να κοιτάξεις όντως και τον καταλύτη...

Rides
    0

Προεπιλογή

250K έχει ο καταλύτης. Μοτέρ 1700.

Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι ρε συ, προφανώς ο καταλύτης, μόλις άλλαξες μοτέρ

Έχει αρκετά, μήπως όντως έχει πέσει η απόδοσή του και απλά δεν δουλεύει πλέον σωστά (εντός ορίων). Βέβαια το πιο απλό, εύκολο και φθηνό είναι να τσεκάρεις πρώτα τον λ και να δεις αν διορθωθεί, αν είσαι τυχερός και έχει κάποιον μεταχείρο ο μάστορας να δοκιμάσεις...

Rides
    0

Προεπιλογή

Σε πιο καινούργιο, σαν πιό μοντέλο; Δε λέω, όντως στα ταξίδια είναι άλλο πράγμα και ειδικά με καινούργιο κινητήρα είναι η μέρα με την νύχτα.
    F20 2014-2016 - και μετα

https://www.autoevolution.com/news/p...0.html#agal_19

250K έχει ο καταλύτης. Μοτέρ 1700.
    1600 θες να πεις

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    F20 2014-2016 - και μετα

https://www.autoevolution.com/news/p...0.html#agal_19

1600 θες να πεις
    1700 χιλιόμετρα το μοτέρ. 1600cc κινητήρας.

Rides
    0

Προεπιλογή

144€ για την πρώτη αλλαγή λάδια και φίλτρο λαδιού στην αντιπροσωπεία!

Σελίδα 8 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 678

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP