Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 15 από 15

Θέμα: Βοήθεια με BMW E81 SOS

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο KSRXaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετά την αποτυχία της αναβάθμισης μου είπαν για πρόβλημα στην πίεση λαδιού. Μου είπαν ότι δεν επιβαρύνομαι με τίποτα.
    OYAOY!!

Rides
    0

Προεπιλογή

ειχες πει αρχικα οτι βρεθηκες στην αντιπροσωπεια για τις 2 εκρεμεις ανακλησεις. τι εννοεις βρεθηκες? ειχες παει για καποιο αλλο λογο? σε ειχαν ειδοποιησει για τις ανακλησεις αυτες? πως το πληροφορηθηκες και πηγες στην αντιπροσωπεια? ρωταω γιατι πιθανοτατα εχω και εγω το ιδιο προβλημα με πιεση λαδιου αλλα δεν θυμαμαι για την σχετικη ανακληση.εχω ιδιο αυτοκινητο 5θυρο

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλημέρα φίλε μου. Θα σου πω, τον Ιούνιο συζητούσα με τον κολλητό μου και μου αναφέρει για την ανάκληση σχετικά με τους αερόσακους της takata. Εγώ το είχα κάνα μήνα το αυτοκίνητο, μεταχειρισμένο. Τεσπα, παίρνω μετά από μια βδομάδα στην Λάρισα, στην bmw, δίνω τα στοιχεία του αυτοκινήτου και κου λένε από το συνεργείο, έχετε μια ανάκληση για τον αερόσακο οδηγού και άλλη μια από την bmw για επαναπρογραμματισμό. Κάνουν αυτοί την παραγγελία για τον αερόσακο και θα με έπαιρναν τηλ για ραντεβού. Για να μην τα πολύ λόγο, αρχές Οκτωβρίου τους ξανά πήρα τηλ μου είπαν ότι έχει έρθει ο αερόσακος και να ανέβω για το service. Εκεί μου είπαν αλλά και στο τηλ ότι παίρνει κανένα 3-4 ωρο. Εν τέλη, άλλαξαν αερόσακο αλλά τους έβγαλε σφάλμα στην αναβάθμιση και μου είπαν ότι από την στιγμή που είναι ανάκληση όλα είναι καλυμμένα. Άφησα το αυτοκίνητο και κου έδωσαν ένα για να κινούμε. Με ενημέρωναν για την πορεία βέβαια μέχρι προχθές που κου είπαν ότι πρέπει να αλλαχθεί ο κινητήρας.
    Τώρα, εμένα όταν το πήρα το αμάξι μια μέρα μου έκανε το εξής, από 5η σε νεκρό έπεσαν οι στροφές και έσβησε, χαχαχαχαχ
    Και 3 φορές μου πέταξε ένα check engine μαζί με ένα άλλο εικονίδιο check το οποίο ήταν μισό μαύρο μισό κίτρινο. Ο κινητήρας δεν είχε ροπή καθόλου. Αφού το έσβησα και το άναψα μετά από καμία ώρα είχε σβήσει και η ροπή του πάλι κανονική. Επίσης αρκετές φορές είχα τρέμουλο/ρεταρισμα. Σε ένα συνεργείο που πήγα εδώ λαμια, μου άλλαξαν πολλαπλασιαστή και μου είπε ότι έχω στην μνήμη σφάλμα συνδυαστικό, αισθητήρας στροφάλου και εκκεντροφόρου.
    Τώρα θα ανέβω να παραδώσω το Χ2 που μου έδωσαν (πολύ μπομπα αμάξι) και θα μου δώσουν από εταιρία με ενοικιασμένα μέχρι να γίνει το δικό μου. Ελπίζω μα σε κάλυψα, ότι άλλο θέλεις στείλε και πμ να μιλήσουμε στο τηλ.

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο KSRXaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα με πήραν τηλέφωνο απο την αντιπροσωπεία της BMW και μου είπαν ότι έλυσαν κάρτερ και έστειλαν κάποιες μετρήσεις στην BMW. Αναμένουμε......
    Αν θέλεις ρώτα τους τι ακριβώς μετρήσεις πήραν και έστειλαν στη μαμά εταιρία. Χοληστερίνη μέτρησαν ή ανοχές εδράνων στροφάλου/ μπιελών; Πως ακριβώς δηλαδή γίνεται διάγνωση ότι απαιτείται αλλαγή μηχανής;

Rides
    0

Προεπιλογή

Την πρώτη φορά μου είπαν ότι έχουν ανοίξει καρτερ.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP