Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: ΜΟΝΙΜΑ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν έχεις θερμοστάτη aftermarket ναι θα μπορούσε ,υπάρχουν διάφοροι που ο καθένας ξεκινάει από άλλη θερμοκρασία.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Rides
    0

Προεπιλογή

σε ποια θερμοκρασια ανοιγει αυτο το μοντελλο? χθες εκανα μετρηση μεσα απο το κρυφο μενου και ειδα θερμοκρασια μεχρι 106 C .

πηγαινε απο 98-102,103 στον δρομο των χαλκιδ/μουδανιων με 4η ταχητα και 4.000 στροφες και μετα μεχρι 106 μεσα στην κινηση.επειδη πρωτη φορα εκανα μετρηση ,δεν εχει δεικτη,ειναι νορμαλ οι θερμοκρασιες για το Ε87?

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εφόσον λέει ο φίλος ότι ανοίγει το βεντιλατέρ πολύ νωρίς άρα είναι η φούσκα που ενεργοποιεί το βεντιλατέρ, όχι ο θερμοστάτης του κινητήρα. Προλαβαίνει να το κρυώσει το βεντιλατέρ πριν ανοίξει ο θερμοστάτης της μηχανής, έτσι το καταλαβαίνω εγώ. Επειδή κατά βάση τα Ν4χ μοτέρ είναι ίδια εμένα δουλεύει από 90+ περίπου μέχρι 105-107, φυσιολογικές θερμοκρασίες για αυτό το μοτέρ. Και τέλος όπως είπε ο Βαγγέλης, ναι υπάρχουν διαφορετικοί θερμοστάτες.

4. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

dreamer (07-10-25)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos valvetronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εφόσον λέει ο φίλος ότι ανοίγει το βεντιλατέρ πολύ νωρίς άρα είναι η φούσκα που ενεργοποιεί το βεντιλατέρ, όχι ο θερμοστάτης του κινητήρα. Προλαβαίνει να το κρυώσει το βεντιλατέρ πριν ανοίξει ο θερμοστάτης της μηχανής, έτσι το καταλαβαίνω εγώ. Επειδή κατά βάση τα Ν4χ μοτέρ είναι ίδια εμένα δουλεύει από 90+ περίπου μέχρι 105-107, φυσιολογικές θερμοκρασίες για αυτό το μοτέρ. Και τέλος όπως είπε ο Βαγγέλης, ναι υπάρχουν διαφορετικοί θερμοστάτες.
    ναι νικο ,το επιβεβαιωνω ,πριν δω την απαντηση σου βρηκα στο ιντερνετ και αλλους με τον ιδιο κινητηρα και λενε το ιδιο.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP