καιρό ειχα να διαβάσω σεντόνια με ευχαρίστηση!!! Keep up guys!![]()
καιρό ειχα να διαβάσω σεντόνια με ευχαρίστηση!!! Keep up guys!![]()
Ρε παιδια αλλα με το συμπαθειο..
πειτε μας τι λαδι να βαζουμε στα εξακυλιδρα μας!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
5-30
mobil 1 esp 5-30 api sp
motul 8100 xclean+ 5-30
fuchs TITAN GT1 PRO C-3 SAE 5W-30
bmw tpt 5-30
5-40
motul 5-40 x-cess gen 2
motul xclean 5-40 gen 2
fuchs titan 5-40
shell helix ultra 5-40
0-40
mobil 1 esp 0-40 (οχι το FS ,εχει αυξημενα saps)
castrol 0-40 a3/b4
διαλεξε οποιο θελεις με τα δικα σου κριτηρια
A8hnaios (28-08-25)
Αυτό που υποστήριζε για χρόνια η εταιρεία τι λεει; Είναι καλό;;;
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
εαν εννοεις το bmw recomends castrol που εχει στην ταπα λαδιου ,δεν εχει καμμια σημασια,ειναι για μαρκετινγκ λογους.εξαλου απο το 2015 μεχρι το 2023 ειχε συμβαση με την σελ για τα δικα της λαδια.
εαν θες να βαλεις ομως ενα 5-30 απο castrol ειναι το μονο που πρεπει να βαλεις. σαν specs στα χαρτια δεν διαφερει και πολυ απο τα υπολοιπα 5-30 που παρεθεσα.
το θεμα με τα λαδια ειναι απλο,δλδ. επιλεγεις ενα λαδι με τις εγκρισεις του αυτοκινητου σου και τελειωνεις.προσεξε ομως να εχει και την εγκριση MB 229.5 η΄MB 229.51 η' 52 ειναι η πιο αυστηρη σε προδιαγραφες εγκριση.
ομως παροτι απλο, ειναι και λιγο πολυπλοκο, γιατι αυτο που δεν μπορει η επιστημη να εξηγησει ειναι , γιατι το ιδιο λαδι σε 2 διαφορετικα αυτοκινητα με ιδιο μοτερ μπορει να αποδωσει διαφορετικα.ετσι εσυ λες ,φοβερο λαδι γιατι εκατσε καλα στο μοτερ σου και ερχεται ενας αλλος με το ιδιο μοτερ και το βρισκει μαπα,λογω οτι του εκαψε λαδι η΄γιατι βλεπει μεσα απο την ταπα λαδιου ασχημο χρωμα μεσα στην μηχανη.
οπως και να εχει δεν το προτεινα και γενικα δεν προτεινω απο αυτην την εταιρεια ,εκτος εαν ειναι ενα εξαιρετικο προιον οπως τα 0-30-40 α3/β4, γιατι στην ελλαδα υπαρχει ενας και μονο λογος, η μαιμου στα δεντρα..ειναι πολυ δυσκολο να βρεις οριτζιναλ castrol στην ελλαδα.το νουμερο ενα προιον λαδιου μηχανης σε μαιμου.
εαν οντως θες να ακολουθησεις την συσταση της μαμας και να το επιλεξεις ,ρωτα εναν αντιπροσωπο,εχει και πολλους και μπερδευεται το πραγμα, να σου πει εναν επισημο μεταπωλητη. διπλοτσεκαρετο στο γνωστο online πολυ καταστημα ,οπου οταν βαλεις το λαδι στην αναζητηση για καταστηματα , κατω απο καθε καταστημα αναγραφει εαν ειναι επισημος μεταπωλητης.
A8hnaios (29-08-25)
Για αυτό το έκοψα το Castrol κι εγώ λόγω αμφιβολίας, αν και πριν το κόψω έπερνα από την Δελφών, Τσούκαλη Αντιγόνη λεγόταν η εταιρία την έβγαζε σαν αντιπρόσωπο.
Εδώ και 4 -5 χρόνια βάζω Motul 8100 5-30.
dreamer (30-08-25)
απο τον ψηλο που ηταν εκει μεσα? μεγαλη ιστορια..ενταξει ειναι εγκυρο μαγαζι αλλα ισως ο πιο ακριβος επισημος στην θεσσαλονικη..
και εγω το ιδιο Motul 8100 5-30 βαζω εδω και 3 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.εχει και 2% εστερες στην συνθεση του.εγω το αγοραζω απο το carshop που ειναι και επισημος μεταπωλητης.εχω πετυχει και τον πωλητη της Motul εκει και καναμε μια χρησιμη συζητηση.
εαν δεν εβαζες αυτο θα σου συνιστουσα το fuchs 5-30 .εχω μιλησει και με τον υπευθυνο πωλησεων της εταιρειας επειδη δεν εχει λιανικη παρουσια σε καταστημα λιπαντικων.μεχρι τωρα ενδιαφεροταν μονο για τα βιομηχανικα λιπαντικα της που ειναι κορυφη.ομως μου ειπε ο πωλητης οτι θα αρχισουν ξανα να μπαινουν σε καταστηματα γιατι ειναι πολυ δυσκολο να τα βρεις.συνηθως σε συνεργεια βρισκεις μονο.