Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 27 από 27

Θέμα: Υγρο ψυγειου

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δηλαδή αυτό το κομμάτι αλλάζει; Αυτό βλέπω είναι μέρος του ψυγείου, δεν ξέρω λέω...

2. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

dreamer (25-08-25)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο The Ace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Sorry αλλά...άλλαξε το χθες !

....

Γι'αυτό σου λέω, φρέσκα σωληνάκια-σωλήνες παντού για να είσαι ήσυχος
    0000000000000

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos valvetronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή αυτό το κομμάτι αλλάζει; Αυτό βλέπω είναι μέρος του ψυγείου, δεν ξέρω λέω...
    αυτο μου ειπε ο μηχανικος,εινα μερος του ψυγειου και πρεπει να αλλαχτει.πριν 2 χρονια αλλαξα αλλο μερος λιγο πιο μακρια στην ιδια ευθεια.

ειναι γνωστες οι διαροες της μαρκας σε παλια αυτοκινητα. εδω και 3 χρονια εχω αλλαξει 2 μερη συν 1 τωρα αυτο,που ειναι το ψυγειο.

οκ,οποτε αφου συνφωνουμε ποια απο τις 3 μαρκες που ανεφερα στο αρχικο ποστ μου συστηνετε? η' καποια αλλη εαν παιζει.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Κοίτα, ο ACE έχει δίκιο. Στον κολλητό μου έσπασε το ψυγείο στις διακοπές του σε ακριτικό νησί και η ταλαιπωρία και τα έξοδα ήταν απίστευτα. Εξαρτάται από εσένα, τις διαδρομές σου και από το πόσο "σε παίρνει" να σου σπάσει απροειδοποίητα.
    E30 318i

6. The Following User Says Thank You to PetrosD For This Useful Post:

dreamer (26-08-25)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos valvetronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλο το ψυγείο. Δεν είναι ξεχωριστό κομμάτι
    E30 318i

Rides
    0

Προεπιλογή

ωραια παω για αλλαγη οπως ειπε σωστα και ο μηχανικος μου.επιστρεφω στο αρχικο ποστ..επειδη ειστε πιο εμπειροι στις βλαβες αυτες ,υπαρχει καποια διαφορα στην προτιμηση ενος απο τα 3 ψυγεια που βλεπω να υπαρχουν διαθεσιμα σοτν στρατουδακη?
    μαρκες NISSENS,NRF, MAHLE ..η΄εαν εχετε να προτεινετε καποια αλλη.

Rides
    1

Προεπιλογή

Ότι κοντινότερο βρεις στο stock, αν μάλιστα μπορείς να βρεις ποιο είναι ΟΕΜ και όχι απλά aftermarket, ή καλύτερα ποιος είναι ο προμηθευτής των original στην BMW. Αν δεν έχεις αυξημένες απαιτήσεις από το ψυγείο σου, οποιοδήποτε θα σου κάνει, ρώτα και τον μηχανικό σου μπας και έχει δουλέψει κάποια από τις μάρκες.

*μιας και το ανέφερε ο Πέτρος, θυμήθηκα και την πρώτη φορά που μου είχε τύχει αντίστοιχο, στο RX7 TII που είχα παλιά, είχε πλαστικά endtanks και έχανε συνεχώς ψυκτικό, με αποτέλεσμα κάθε τόσο να ανάβει ο "παρθενώνας" (εικονιδιάκι του ψυγείου) και να βαράει ένα ΠΟΛΥ σπαστικό buzzer. Ψάχναμε με τον μηχανικό μου (Πέτρος Χρηστάκης που είχε το Rotary Beat) για βδομάδες τι διάολο συμβαίνει. Μετά από άπειρες ώρες δοκιμών, βρήκαμε ένα τριχοειδές ράγισμα στο καπάκι του ψυγείου (που ήταν επίσης πλαστικό), το οποίο άνοιγε μόνο μετά από συγκεκριμένη θερμοκρασία, έπαιρνε αέρα, έσπρωχνε το ψυκτικό και το έκαιγε. Καινούριο ψυγείο άμεσα, αλλαγή σωληνώσεων παντού, και δεν ξαναέκανε κιχ....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP