Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 19 από 19

Θέμα: Αλλαγή ελαστικών run flat ή Απλά !!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Αλλά ;;;

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φοβερό ελαστικό το pilot sport αλλά λίγο “overkill” για 116! Βάλε pilot primacy και θα μείνεις ευχαριστημένος.
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Rides
    0

Προεπιλογή

ειναι μαλακη η γομα κ φαγωνονται πιο γρηγορα αλλα ειναι πολυ καλα,στο προηγουμενο post λογω τονισμου εβγαλε αστερακια

Rides
    0

Προεπιλογή

pilot sport 205/55/16 τα εχω πανω 4 χρονια ακριβως με 50.000 χιλ ...σε λιγο παω για αλλαγη.αντοχη,κρατημα πληροφορηση,μαλακά ,γρηγορο ζεσταμα ,το καλυτερο ελαστικο που εχω βαλει.ακομα και τωρα με τοσα χιλ...και εχουν ακομα ... κανω και ζωηρη οδηγηση
    το εχω ξαναγραψει στο παρελθον ,ειναι απο τις καλυτερες αλλαγες που εκανα .

φιλος μου εχει τον καινουριο ασσο,τον προηγουμενο και εβαλε τα primacy,πιο σκληρα λιγο ,λιγοτερη πληροφορηση ,αντοχη δεν ξερει ειναι καινουρια,καλο κρατημα.

pilot primacy δεν νομιζω οτι υπαρχει,michalin primacy .

οποιο και να βαλεις απο τα 2 εισαι μια χαρα,ταιριαζουν πολυ στον ασσο με πισω κινηση.
    τιμη σχεδον ιδια.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gerry Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι μαλακη η γομα κ φαγωνονται πιο γρηγορα αλλα ειναι πολυ καλα,στο προηγουμενο post λογω τονισμου εβγαλε αστερακια
    να βαζεις τονισμο στην λεξη και θα την παρει,δες το δικο μου ποστ.

Rides
    0

Προεπιλογή

λογω πρεσβυωπιας τα εκανα .......

7. The Following User Says Thank You to gerry For This Useful Post:

dreamer (24-08-25)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    pilot sport 205/55/16 τα εχω πανω 4 χρονια ακριβως με 50.000 χιλ ...σε λιγο παω για αλλαγη.αντοχη,κρατημα πληροφορηση,μαλακά ,γρηγορο ζεσταμα ,το καλυτερο ελαστικο που εχω βαλει.ακομα και τωρα με τοσα χιλ...και εχουν ακομα ... κανω και ζωηρη οδηγηση
    το εχω ξαναγραψει στο παρελθον ,ειναι απο τις καλυτερες αλλαγες που εκανα .

φιλος μου εχει τον καινουριο ασσο,τον προηγουμενο και εβαλε τα primacy,πιο σκληρα λιγο ,λιγοτερη πληροφορηση ,αντοχη δεν ξερει ειναι καινουρια,καλο κρατημα.

pilot primacy δεν νομιζω οτι υπαρχει,michalin primacy .

οποιο και να βαλεις απο τα 2 εισαι μια χαρα,ταιριαζουν πολυ στον ασσο με πισω κινηση.
    τιμη σχεδον ιδια.
    Αν έχουν ίδια τιμή φυσικά επιλεγεις pilot sport. Πάντως και τα primacy μια χαρά είναι, δεν γνωρίζω τι είδους ζωηρή οδήγηση κάνεις αλλά τα έχω δοκιμάσει σε Χολωμοντα και Σέρρες και δεν είχαμε κανένα θέμα. Αλλά και πάλι αν τα βρει ίδια τιμή εννοείται παίρνει το pilot sport.
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Rides
    0

Προεπιλογή

στις γωνιες μπαινω χωρις πολυ φρενο και βγαινω με επιταχυνση,δεν παταω πολυ φρενο,τα ζοριζω στα πλαινα,σε ευθειες επιταχυνω νευρικα και παταω δυνατα τα φρενα.και γενικα οι δρομοι μου εχουν αρκετες στροφες.

καλα θα ειναι και τα primacy ,σε εναν μεσο οδηγο απλα θα ειναι ελαχιστα πιο σκληρα αλλα δεν θα καταλαβει και πολλα.ο φιλος μου που οδηγει χαλαρα μια χαρα τα βρισκει.αυτος φοβηθηκε τον ηχο στην ταμπελλα που εχει τις μετρησεις και δεν πηρε τα πιλοτ.
    παρολο που του ειπα οτι ειναι σχεδον αθορυβα ακομα και με τοσα χιλιομετρα.

τα goodyear που ειχα εκαναν αρκετο θορυβο και καινουρια ,κατηγοριας primacy , αλλα οταν παλιωναν αν και ειχαν καλο κρατημα ακομα,γινοντουσαν ξερα και ακουγονταν παρα πολυ.

σαν την γομα της μισελιν στα καλα της ελαστικα δεν εχει.

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εννοείται τα pilot sport είναι κορυφαία, καλά για θόρυβο οκ, εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί, αυτά που φοράω τώρα κάνουν τόσο θόρυβο που νομίζεις πως χάλασε ρουλεμάν τροχού! Όσο για τα primary σε καμία περίπτωση δεν θα προβληματίσουν έναν νορμάλ οδηγό, τα έχω πιέσει στα όρια Σέρρες σε νορμάλ αυτοκίνητο.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP