BILL007 (15-10-23)
πρωτον το καπακι του αντιψυκτικου ,επειδη εχω εναν χρονο να το ανοιξω, και δεν θυμαμαι,ξεβιδωνει με το ενα δαχτυλο ευκολα η' πρεπει να ειναι σφιχτο βιδωμενο και θελει προσπαθεια να ξεβιδωσει στην αρχη? στο βιντεο δεν καταλαβα.
δευτερον στο 0.53 δειχνει τον δεικτη ,την βεργα οπως ειναι και σε μενα λιγο κατω οπως σαυτον. θελει συμπληρωμα? εχω ηλεκτρονικη ειδοποιηση στο μπισι μου για χαμηλη σταθμη?
να θυησω εχω αλλαξει αντιψυκτικο τον φλαβαρη λογω διαροης στον μπροστινο διακλαδωτη.
BILL007 (15-10-23)
ok,το καπακι ,εχει μικρη διαροη ψψηλα σε σωληνα που μολις βγαινει απο το ψυγειο.ο τεχνικος μου ειπε για καινουριο αντικατασταση..
υπαρχει κατι σε προτιμηση-μαρκα εγγυημενο να βαλω?
στον στραοτυδακη που πηρα τιμες ειναι απο 140 μεχρι 190-200...μαρκες NISSENS,NRF, MAHLE
αντιπροσωπεια-μαμα 400 με φπα μεσα.
Δεν κάνεις μια δοκιμή να το επισκευάσεις; Κατά πάσα πιθανότητα θα το σώσεις.
E30 318i
dreamer (23-08-25)
Βγάλε να δούμε.
E30 318i
thumbnail_image0.jpg
thumbnail_image1.jpg
thumbnail_image2.jpg
thumbnail_image3.jpg
εδω φαινεται καθαρα στα πρασινα αλατα. χανω περιπου μισο λιτρο ανα 3-4 μηνες και αναβει το λαμπακι,η' 1 λιτρο,δεν θυμαμαι λογικα εαν ειναι σαν τα λαδια ποτε αναβει το λαμπακι μεσα.
τραγικο δεν ειναι αλλα μην σπασει ξαφνικα σε διαδρομη και εχουμε χειροτερα.μεχρι στιγμης εβαλα μονο απιονισμενο νερο 1 λιτρο ,ισως και παραπανω γιατι ειναι καλοκαιρι.εαν ξαναχασει ωσπου να το φτιαξω θα βαλω μισο μισο με αντιψυκτικο.
Στο πλαστικό είπες είναι;
Εγώ τι θα έκανα:
Θα το έτριβα με 120 γυαλόχαρτο και θα έκανα μια ποσότητα κόλλας 2 συστατικών, εποξική. Θα την άπλωνα. Σίγουρα θα στεγανοποιούσε. Αλλά αν όπως λες είναι στο πλαστικό, ίσως κάποια στιγμή να σπάσει, ίσως και όχι.
Αν είναι στο κενό μεταξύ αλουμινίου και πλαστικού, θα πίεζα τα αυτάκια του αλουμινίου με μια πένσα να σφίξουν λίγο και πάλι εποξική από πάνω. Το έχω κάνει στο δικό μου πριν χρόνια και ακόμα είναι μια χαρά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PetrosD : 24-08-25 στις 12:19
E30 318i