Γεια σου φιλε. Κανε ενα τσεκ σε ενα ηλεκτρολογο οτι ο διακοπτης της κλειδαριας της μιζας δουλευει σωστα.
Γεια σου φιλε. Κανε ενα τσεκ σε ενα ηλεκτρολογο οτι ο διακοπτης της κλειδαριας της μιζας δουλευει σωστα.
quattro ist fur sissies
BILL007 (12-10-17)
αμα το ειχες γραψει πριν καμμια δεκαρια μερες θα ειχα γλυτωσει ταλαιπωρια κ χρηματα.
αυτη ηταν η βλαβη... διακοπτης σκονισμενος...
...απ' της ψυχής μου το ιερό, ως της ζωής μου το μπουρδέλο, χτίσε μια γέφυρα να παω κ να 'ρθω...
επαναφερω το θεμα. εντυσα με καινουριο δερμα 2 καθιθσματα Μ πακ. ειχα απλα καθισματα δερματινα, θερμαινομενα, ηλεκτρικα με μνημες. τα καινουρια εχουν επιπλεον και οσφυικη. τα Μ-πακ βγηκαν και μπηκαν 2 φορες λογω λαθους τοποθετησης, την πρωτη φορα των υποδοχων των ζωνων ασφαλειας. δηλαδη το κουμπι απασφαλισης κοιτουσε προς τον οδηγο αντι να κοιταζει προς τα εξω,
πλεον οταν καθεται καποιος στου συνοδηγου, αναβει και σβηνει μονο του, το λαμπακι του αεροσακου.
ευτυχως εχω κρατησει τα παλια καθισματα τα οποια λειτουργουν αψογα. Μπορω να αφαιρεσω το μεταχειριμσνο εξαρτημα απο τα παλια και να μπει στα καινουρια?
Ποτε έγινε αυτό ρε Γιάννη;
Στο διαγνωστικό το έβαλες να δεις αν είναι προεντατηρας ή αισθητήρας κατάληψης ;
Έλεγξε πρώτα την Φύσσα του προεντατηρα, τον οποίο φυσικά και μπορείς να αντικαταστήσεις με του απλού καθίσματος.
Αν είναι ο αισθητήρας κατάληψης , θέλει δουλειά για να αλλαχτεί...
Sent from my 22101320G using Tapatalk
BILL007 (03-07-25), dark knight (03-07-25)