Καλημέρα σε όλη την παρέα θα ήθελα την συμβουλή σας
Σε BWM 116 diesel του 2017 με 85000 χιλιόμετρα Ποιο καθαριστικό μπορώ να βάλω μέσα στο τεπόζιτο ώστε να βοηθήσω το σύστημα καύσης να καθαρίσει όσο γίνεται καλύτερα ευχαριστώ !!![]()
Καλημέρα σε όλη την παρέα θα ήθελα την συμβουλή σας
Σε BWM 116 diesel του 2017 με 85000 χιλιόμετρα Ποιο καθαριστικό μπορώ να βάλω μέσα στο τεπόζιτο ώστε να βοηθήσω το σύστημα καύσης να καθαρίσει όσο γίνεται καλύτερα ευχαριστώ !!![]()
Αν εννοείς να καθαρίσουν μπεκ και -ίσως- πιστόνια, τότε οποιοδήποτε ΚΑΛΟ γενικό καθαριστικό για diesel σου κάνει, προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει 1-2 φορές το STP Ultra 5-1 που κάνει τα πάντα όλα.
Αν εννοείς να καθαρίσουν εισαγωγή και βαλβίδες, αυτό δεν μπορεί να γίνει με πρόσθετο στο ντεπόζιτο, θέλει είτε ψεκαστικό καθαριστικό στην εισαγωγή (εγώ χρησιμοποιώ το Liqui-Moly), είτε blasting (πολύ δύσκολο σε diesel) είτε άνοιγμα και κανονικό καθάρισμα (το οποίο εγώ έκανα στα 75Κ χλμ). Σημείωση ότι τα ψεκαστικά καθαριστικά δεν κάνουν δουλειά αν έχουν δημιουργηθεί deposits, οπότε είναι περισσότερο για συντήρηση π.χ. σε κάθε service για να μην δημιουργηθούν deposits.
BILL007 (15-06-25)
OK σε ευχαριστώ πρωτίστως για το άμεσο της απάντησης
Δηλαδή το stp το ρίχνεις στο τεπόζιτο Φούλαρισμένο και φεύγεις ταξίδι
Πρακτικά ναι, δεν θέλει κάποια προετοιμασία ή ειδικό τρόπο οδήγησης ή κάτι άλλο, απλά να μπει σε γεμάτο ντεπόζιτο.
το σημαντικο ειναι να περιεχει το χημικο στοιχειο polyether amine (PEA) technology.
αυτο που προτειναν το περιεχει
οπως και ο αντιπαλος του το Techron Concentrate Plus
Techron Concentrate Plus is a premium performance gasoline fuel system cleaner. Formulated with Chevron's advanced polyether amine (PEA) technology, it offers complete fuel system treatment in gasoline passenger cars, vans and light trucks.αυτο ειναι και το καθαριστικο που πουλαει η μαμα σε δικια της συσκευασια στις αντιπροσωπειες.
BILL007 (15-06-25)
Ευχαριστώ πολύ !!!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη arisxios : 13-06-25 στις 20:02
Ο μηχανικός μου μου συνέστησε ένα προϊόν της liqui moly
Pro line γράφει
Του έχω εμπιστοσύνη και το έριξα τώρα θα δούμε τι θα γίνει
Προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφία αλλά δεν τα καταφέρνω
Υπάρχουν καμιά 20αρια στη σειρά Proline, ποιο συγκεκριμένα ? Βρέστο στο skroutz και βάλε το link
Αφού λες "το έριξα" τότε είναι πρόσθετο στο ντεπόζιτο, άρα δεν είναι τα καθαριστικά εισαγωγής, οπότε λογικά θα είναι το γενικό καθαριστικό diesel που βάζω και εγώ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη The Ace : 16-06-25 στις 10:11