Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 1 από 1

Θέμα: E34 κλείδωσε και δεν ξεκλειδώνει με τίποτα.

Rides
    0

Προεπιλογή E34 κλείδωσε και δεν ξεκλειδώνει με τίποτα.

Καλησπέρα σε όλους.
    Μετά απο αρκετό διάστημα πήγα να ξεκλειδώσω το αυτοκίνητο και ανακάλυψα πως όλες οι κλειδαριές γυρνάνε στην θέση κλειδώματος αλλά προς τη θέση ξεκλειδώματος δεν γυρίζει καν το κλειδί. Οδηγού, συνοδηγού.
    Το πρόβλημα είναι πως επειδή γνωρίζαμε οτι το αυτοκίνητο θα έμενε καιρό έτσι είχαμε ανοιχτό καπώ, κλειδώσαμε, αποσυνδέσαμε τη μπαταρία πρίν ξεκλειδώσει μόνο του και κλείσαμε καπώ.
    Το αυτοκίνητο είχε το γνωστό πρόβλημα κλειδώνεις - ξεκλειδώνει μόνο του και ξανακλειδώνεις για να μείνει κλειδωμένο.
    Οπότε πιστεύω πως το κεντρικό κλείδωμα κάπου μπλόκαρε και "κράτησε" κλειδωμένες τις κλειδαριές.
    Τις τελευταίες μέρες θυμάμαι κλείδωνες και το κλειδί γυρνούσε με δυσκολία.

Το πρόβλημα τώρα, δεν έχω πρόσβαση να δώσω ρεύμα απ έξω εκτός αν πέσω απο κάτω με κροκοδειλάκια και δώσω εξωτερικά τάση στο δυναμό ή στη μίζα αλλά δεν έχω τάκους και γρύλλο "αξιόπιστα" οπότε έχω και λίγο τον φόβο μη μου έρθει στο κεφάλι.
    Οτιδήποτε πληροφορία βρήκα στο ίντερνετ τύπου κρατήστε λαβή συνοδηγού και γυρίστε το κλειδί, βάλε κατσαβίδι στο καπώ και λοιπά δεν πιάνει σε εμένα.
    Ειδικά για το καπώ δεν περνάει το κατσαβίδι να σπρώξει την ασφάλεια γιατί είναι μπροστά ο γρύλλος του καπώ. Δεν γνωρίζω εαν έχει άλλο τρόπο απο κάπου.

Το πήρα μεταχειρισμένο και δεν ξέρω εαν είχαν αλλάξει κλειδαριές ή κάτι άλλο ή κάποιος προσπάθησε να το ανοίξει πρίν το αγοράσω εγώ και έκανε καμια ζημιά.
    Όσο είναι στα χέρια μου το βλέπει κάμερα οπότε δεν έχει γίνει κάποια απόπειρα.
    Το κλειδί με τις υπέρυθρες δεν δούλεψε ποτέ οπότε χρησιμοποιούσα το "master"

Υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν έχω σκεφτεί προφανώς? Η επόμενη λύση πιστεύω είναι να φωνάξω κλειδαρά αλλά με τόσα "ασφαλιστικά" που έχει δεν ξέρω αν θα καταφέρει κάτι.
    Σας ευχαριστώ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris1986 : 24-05-25 στις 13:54

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP