Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Θέμα: Ε46 γενικες ερωτησεις

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αthens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ετσι ακριβως κανει και το δικο μου! Για παραδειγμα σημερα ξεκινησα με 1η στην κινηση και μολις επιασα 5χλμ και αφησ γκαζι το αμαξι δεν κρατησε ποτε ρελαντι και απλα εσβησε.
    Που μπορει να ελεγχθει η εκδοση του λογισμικου και αν χρειαστει να περαστει η τελευταια ?
    Επισης ξερετε αν υπαρχει η επιλογη για ηλεκτρικο βεντιλατερ εναντι του υδραργυρικου και τι επιλογες σε θερμοστατη εβγαζαν αυτα τα μοτερ? Απ οτι εχω καταλαβει ο θερμοστατης μου πρεπει να ειναι 88 βαθμων κελσιου καθως δουλευει μονιμως 88-93. Ακομα και σε κατηφορα πολυ δυσκολα κατεβαινει κατω απο 85 τουλαχιστον με τις παρουσες καιρικες συνθηκες.
    Ειναι πολυ ενοχλητικο οταν νιωθω οτι το αμαξι ψοφαει τελειως οταν ειναι ζεστο και πηγαινει με το βεντιλατερ κομπλαρισμενο. Για να μην αναφερω και το θορυβο που βγαζει το φυσημα του λες και ειναι λεωφορειο.

Rides
    0

Προεπιλογή

δεν χρειαζεται απαραιτητα να πας αντιπροσωπεια. ενα συνεργειο με καλο διαγνωστικο μπορει να στο κανει. σε εξειδικευμενο μου το ειχαν κανει. αν θυμαμαι καλα εκανε αρκετη ωρα να διαγραψει και να κανει εγκατασταση την τελευταια εκδοση. Ακριβως για αυτο το λογο, επειδη απασχολεις το διαγνωστικο για αρκετη ωρα, μερικα συνεργεια το αποφευγουν. Αν σε ενδιαφερει μπορω να σου στειλω με προσωπικο μυνημα το συνεργειο που το εκανε στην Αθηνα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 04-10-24 στις 16:29

3. The Following User Says Thank You to dark knight For This Useful Post:

BILL007 (14-10-24)

Rides
    0

Προεπιλογή

οσον αφορα το κομπλαρισμα του βεντιλατερ ειναι συνηθες φαινομενο σε μοτερ με αρκετα χλμ. το εχω αλλαξει. Συγκεκριμενα αστοχει το εγκεφαλακι του βεντιλατερ και λειτουργειι ακομα και ακινητοποιημενο. Εκτος οτι λειτουργει εκτος προδιαγραφων με οτι αυτο συνεπαγεται για το μοτερ. Σε ακινησια μπορει να αδειασει και την μπαταρια.

5. The Following 2 Users Say Thank You to dark knight For This Useful Post:

A8hnaios (24-10-24), BILL007 (14-10-24)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP