Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Δεν θυμάμαι αν το έχω γράψει εδώ, μπορεί σε κάποια άλλα fora, οπότε γράφω και την δική μου αρκετά παλιότερη εμπειρία test drive με ένα 4.5S, ίδιας χρονιάς (2006). Το οδήγησα μάλιστα back-2-back με ένα X5 4.8iS, ένα Range νομίζω ίδιας χρονιάς και ένα CX7, οπότε είχα και την άμεση σύγκριση. Λοιπόν, αν και S (οπότε *μόνο* 380 άλογα) είχε αρκετή δύναμη, προσωπικά βρήκα το κιβώτιο ΟΚ αλλά λίγο αργό, εσωτερικό άνετο και χλιδάτο (μόνο το RR ήταν πιο άνετο, αλλά είχε κουρτινάκια ρε παιδιά σαν το σαλόνι της γιαγιάς μου!!) αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το Porsche μαζί με το RR μου έδωσαν την περισσότερη αίσθηση "τζιπούρας" από τα άλλα 2. Προφανώς περίμενα το RR να είναι έτσι αλλά το RR έχει εντελώς άλλη λογική, οπότε αναμενόμενο. Μπαίνοντας στο 4.8iS ένιωσα κατευθείαν το πιο "στρητάδικο" στήσιμο και νόμιζα ότι μπήκα σε μικρότερο αυτοκίνητο. Ώσπου μπήκα τέλος στο CX7, και νόμιζα ότι ξαναμπήκα στο RX8, τόσο μεγάλη διαφορά σε αίσθηση -και χώρους- είχε το CX7 από τα υπόλοιπα.
Ο φίλος μου έμπορος μου είπε κατευθείαν βέβαια να μην ασχοληθώ καν με το RR (λόγω βλαβών, κόστους και στησίματος, αφού ήξερα τι έψαχνα), οπότε έμεινα μεταξύ των άλλων 3. Ενώ θα ήθελα να έχω την αερανάρτηση και το ταμπλώ του Cayenne, τελικά η αίσθηση και το μέγεθος του αυτοκινήτου με απέτρεψε, ενώ το Χ5 (1η γενιάς) ήμουν έτοιμος να το τσιμπήσω, αν δεν είχα οδηγήσει το CX7 και δεν σκεφτόμουν διπλά για το κόστος χρήσης και καυσίμου. Να σημειώσω ότι τα γερμανικά είχαν αρκετά χλμ, παρόλα αυτά το RR με λιγότερα χλμ είχε ήδη ζητήσει μπουκάλες και κάτι ηλεκτρονικά (δεν θυμάμαι τι). Τελικά πήγα με την πιο safe και λογική επιλογή του CX7, και δεν το μετάνιωσα ποτέ, απλά έπρεπε να περάσουν σχεδόν 15 χρόνια για να πάρω τελικά ένα BMW.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη The Ace : 27-08-24 στις 14:17
-
The Following 2 Users Say Thank You to The Ace For This Useful Post:
BILL007 (05-09-24), nikos valvetronic (28-08-24)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP