Λοιπον επανερχομαι στο θεμα μιας και ολες αυτες τις μερες ειμαι στην αναζητηση για το καταλληλο μοτερ.καποιοι φροντησαν να με φουντωσουν και κοιταζω μηπως βαλω μ5 απο ε34!θελει βεβαια περισσοτερη δουλεια απο ενα μ3 ε36 αλλα τρελα ειναι αυτη και αν μας μπει κατι στο κεφαλι μας δεν φευγει ευκολα.πηγα σημερα με τον ξαδερφο μου(panos 316t)να δουμε ενα γνησιο μ3 με αγγλικες πινακιδες.το αυτοκινητο ειναι δεξιοτιμονο αν και δεν ειναι κατι δυσκολο νομιζω στο να τοποθετηθει η πλεξουδα του στο δικο μου.εχει 91000 μιλια αλλα φαινεται πολυ προσεγμενο!ειναι αρκετα τα χιλιομετρα ομως και με προβληματισε καπως αυτο!σε βολτα που πηγαμε ο τυπος δεν το ανοιξε πανω απο 4500-5000 στροφες και δεν μπορεσαμε να καταλαβουμε πολλα πραγματα.απο ροπη φαινοταν οτι ειχε μπολικι παντως!λεω την δευτερα να το παω σε καποιον αντιπρωσοπο να το ανεβασουμε στο διαγνωστικο για να δω αν ειναι ολα οκ...αρκει να βρω καποιον που να εχει ορεξη στο να το σκαλισει γτ λιγο πολυ ολοι ξερουμε την κατασταση σε καποιες αντιπρωσοπειες!το βαζουν στο διαγνωστικο βλεπουν την μνημη του εγκεφαλου οτι ειναι οκ απο βλαβες και σου λενε μια χαρα ειναι το αμαξι!