-
GiannisRob να προσθέσω στο τι ζητάω εγώ από τη χρήση του αυτοκινήτου αυτού είναι πρωτίστως άνεση γιατί χρησιμοποιείται από οικογένεια... αλλά να έχει και ικανοποιητικό κράτημα για να το ευχαριστιόμαστε και λίγο όταν είμαστε μόνοι μας... 
Ζητάω πολλά;;; 
Μήπως δεν πρέπει να μπουν οι εργοστασιακές τωρα που θα τις αλλάξω;
Εμπειρίες κανείς από το συγκεκριμένο μοντέλο;
-
-
Άρα λογικά έχει τα απλά Sachs Comfort, όπου μια 4άδα έχει γύρω στα 300€. Βάλε άλλα 200€ για top mounts, bump stops, και όλα τα υπόλοιπα σκατολοΐδια που πρέπει να αλλαχτούν όλα μαζί, και είσαι γύρω στα 500€ ανταλλακτικά. Στην Πάτρα αυτό θα είχε 100€ εργασία, σε καλό μαγαζί. Άρα πάμε στα 600€. Ε, και άλλα 150 με 200€ τα ελατήρια και να το 800αρι. Αν σου φαίνονται πολλά, μην αλλάξεις τα ελατήρια. Λογικά μια χαρά θα είσαι και πάλι.
Τώρα για κάτι πιο "σπορ" ας πούνε οι ειδικοί. Εγώ στο Ε39 έβαλα την εργοστασιακή M pack ανάρτηση, με Sach Sport και Eibach ελατήρια. Κόστισε γύρω στα 800€ τοποθετημένη. Αυτό το έκανα με το που πήρα το αυτοκίνητο και προερχόμενος από πολλά χρόνια με S60, ήταν ένα οδηγικό σοκ. Μετά κατάλαβα ότι έπρεπε να έχω βάλει και τη σχετική αντιστρεπτική, όπου όταν μπήκαν και αυτές, το αμάξι μεταμορφώθηκε. Τώρα που το συνήθισα και το έμαθα, είμαι έτοιμος να πάω σε κάτι πιο σκληρό και απόλυτο. Αλλά αυτά είναι προτιμήσεις του κάθε ενός και καλό είναι να γίνονται σταδιακά. Επίσης, επειδή αντιμετωπίζω το Ε39 σαν πρότζεκτ και καταβόθρα χρημάτων, θέλω στον λίγο χρόνο που περνάω μαζί του, μεταξύ καμμένων πολλαπλασιαστών, να του πίνω το αίμα και δε με νοιάζει καθόλου οι άνεση, οπότε η δική μου σκοπιά πιθανότατα είναι αρκετά διαφορετική από τη δική σου.
Αν έχει κανείς Ε90 με απλά ελατήρια και κίτρινα Bilstein ας σπάσει τη σιωπή του!
-
The Following 4 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:
BILL007 (05-08-24), dark knight (06-08-24), dreamer (06-08-24), Efhara (06-08-24)
-
GiannisRob Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και όλες τις πληροφορίες!
Σε σχέση με το κόστος:
Από αυτά που λες κι εσύ, επειδή όντως θα αλλάξει όλο το σετ και επιπλέον τα ελατήρια, ακούγεται λογικό το κόστος. Απλά όταν μου το είπε επαθα ενα σοκ γιατί δεν το περίμενα. Ειχα στο μυαλό μου μαξ 400-500. Τι να κάνουμε... θα το πιούμε το ποτήριον!
Σε σχέση με το είδος των αναρτήσεων:
Θα λάβω υπόψη αυτά που είπες και όποια άλλη πληροφορία έρθει, και θα ξανασυζητήσω μαζί του λέγοντάς του τι θέλω ακριβώς μηπως μου προτείνει και ο ίδιος κάποια άλλη λύση. Αφου θα τα σκάσουμε που θα τα σκάσουμε, τουλάχιστον να έχουμε την συμπεριφορά που θέλουμε μετά απο το αυτοκίνητο.
Ευχαριστώ και πάλι!
-
The Following User Says Thank You to Efhara For This Useful Post:
-
σαν να ακουω εμενα, χωρις το Βολβο. χρυση τομη αποτελει το σετ απ του Μ πακ παρεα με τις αντσιτρεπτικες οπως ανεφερε και ο Ιωαννης. σιγουρα οι αντιστρεπτικες θα κανουν δουλεια και με την απλη comfort αναρτηση.
-
The Following User Says Thank You to dark knight For This Useful Post:
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP