-
αντεχει νικο αν το πιανει σωστος μαστορας γιατι εκει πονανε και αυτα πλεον.ημουν σε γνωστο μαστορα σαλονικα και γκρινιαζε οτι αυτη η βαγκ εχει 100.000 ανταλλακτικα μεσα της και κανουν σεμιναρια καθε χρονο αθηνα για να ενημερωνονται.
οδηγηση γωνια? ερχομουν απο δευτερο ποδι χαλκιδικη,μπροστα μου μια κειμαν.σε ενα δρομο απο νικητη μεχρι μεταμορφωση για οσους ξερουν την διαδρομη,οι υπολοιποι γουγλη, που ειναι μικρες κελιστες στροφες εγω με το ταπεινο μου μικρο παντα χαιρομουν για την πισω κινηση και το χαμηλο πατημα-κεντρο βαρους και πως καταπινα αυτην την διαδρομη σε σχεση με τα μπροστομουρικα.το καλυτερο μου!
ωσπου μια μερα ειχα εμπρος ενα τετοιο πορσε και μου εφυγε η μαγκια.οσο και αν προσπαθουσα να ακολουθησω τις γραμμες του ,το μαμημενο δεν πηγαινε.θα μου πεις τι συγκρινεις? τιποτα ,απλα θαυμαζα τον τροπο που εστριβε ακριβως πανω στον δρομο τοσο γρηγορα και σταθερα χωρις να πατησει την διπλη γραμμη και να κλεψει σε εξωτερικη κλιση,ουτε να παει κλειστα σε εσωτερικη.πηγαινε πανω σε ραγες ακριβως στην μεση .
εκει καταλαβα τι εστι μηχανημα.ειχα οδηγησει μια 911 μικρος ,ενος φιλου ,εκεινες τις εκκινω με κωλο σαν κανονας οποιος και αν εισαι και που δεν συγχωρουσαν λαθη σε στροφες.αλλα τα σημερινα ,τα πολιτισμενα ειναι αλλο φρουτο ,ωριμο και γλυκο να τα οδηγεις.
-
The Following 2 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:
nik200 (23-05-24), PetrosD (23-05-24)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP