Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 157

Θέμα: Σφαλμα low oil pressure

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

ξερω τι θα μου πειτε..πετα το ...για αλλη μια φορα...κανεις δεν θελει να ασχοληθει σοβαρα,κανεις δεν θελει να ακονισει λιγο τις γνωσεις του η' ακομα δεν εχω βρει,τον σωστο μαστορα..ολοι θελουν τα ευκολα χρηματα της απλης συντηρησης και μετα σου λεει απο 80-100.000χιλ ,δωστο και παρε ενα αλλο.ομως εγω πιστευω οτι αυτο που εχει δεν ειναι κατι σοβαρο,απλα δεν εχει βρει τον σωστο μαστορα,εναν καλο,ενα με σωστη αντιληψη και κυριως που να θελει να ασχοληθει γιατι εκει ειναι το μεγαλυτερο προβλημα που συναντω σε αναζητηση και συζητησεις.

εχω ξανα το ιδιο προβλημα ,με κοκκινο λαμπακι πιεσης λαδιου που αναψε στο ιδιο σημειο στο ιδιο ταξιδι.το αμαξι πεταει ακομα και ετσι με μειωμενη dme.δεν πιστευω οτι εχει κατι σοβαρο οπως μου λενε.το νιωθω πολυ καλα.

το θεμα ειναι οτι οταν μου επεστρεψαν τα χρηματα πισω μου εχουν χρεωσει στην αποδειξη τα μεταλλα και τα λαδια.οποτε το μονο ανταλλακτικο που εχω αυτην την στιγμη σε εγγυηση ειναι τα μεταλλα.δεν ειναι και λιγο..μονο που ειμαι σιγουρος οτι δεν τα αλλαξαν.αυτοι επειδη μου ειχαν βαλει αισθητηρα πιεσης και βαλβιδα χωρις να μου τα χρεωσουν,που ειναι παρατυπο στην διαδικασια της bmw,μετα επειδη δεν μπρουσαν να το φανερωσουν η' να το δικαιολογησουν στην γερμανια,αντι να ακυρωσουν ολη την πρωτη αποδειξη με μεταλλα και αντλια που ποτε δεν μπηκαν αλλα ηθελαν να χρεωσουν τους αισθητηρες ,εκοψαν στην θεση τους τα μεταλλα και χρεωσαν και τα λαδια και εφτασε το ποσο των αισθητηρων.μονο που τωρα αν ξαναχαλασαν δεν εχω εγγυηηση για τους αισθητηρες.τοτε δεν το σκεφτηκα γιατι ελπιζα οτι λυθηκε το θεμα και δεν θα την χρειαζομουν.επισης τα μεταλλα κοστιζουν σχεδον το ιδιο μαζι με τα εργατικα του καρτερ οπτε σαν αξια ειναι ιδια.

ουτε τωρα δεν ξερω αν εχουν χαλασει οι αισθητηρες..τελος παντων,εξω οι αισθητηρες εχουν λιγοτερα χρηματα αποτι τα μεταλλα στην αντιπροσωπεια οποτε αν ειναι αυτα χαλασμενα τοτε δεν τρεχει και τιποτα.το θεμα ειναι να βρω τι εχει.

εγω ειμαι πεπεισμενος οτι κατι τρεχει στο περιβαλλον που συνδεονται οι αισθητηρες και η βαλβιδα .τωρα ειναι στην υποδοχη τους η΄εκει που συνδεονται στον εγκεφαλο αυτο δεν τα ξερω.αυτο το λεω συμπερασματικα και γιατι πιστονια και μεσα στην μηχανη δεν το πιστευω καθως το αυτοκινητο οπως ειπα το νιωθω δυνατο και υποθετω οτι 3 φορες σε 3 χρονια ,καθε χρονο στα ιδια χιλομετρα,ιδια εποχη,δεν γινεται ,κατι τρεχει σαυτο το πεδιο μονο.

απλα δεν μπορω να εμπιστευτω καποιον μαστορα και εχω νευριασει λιγο.ο καθενας τα δικα του λεει και ολοι θελουν να αλλαξουν ανταλλακτικα που εγω πιστευω οτι δεν εχουν σχεση.αλλος μου λεει αφου πιστευεις οτι δεν σου αλλαξαν αντλια τοτε ειναι η αντλια.μα εαν ειναι η ιδια αντλια τοτε γιατι μετα την μουφα επισκευη δεν ξαναψε το λαμπακι για 9.000 χιλ με την ιδια αντλια και μεταλλα και αναψε ξαφνικα ξανα τωρα?

2. The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (16-05-24)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP