-
και οι εντυπωσεις...
Πρωτη φορα χρονος λοιπον και γιατι οχι..η μιαταρα εχει τα παντα οποτε αμαρτια θα ηταν να μη δοκιμασουμε και αυτο το part του μοτοσπορτ..πρωτη επαφη και με τα μεγαρα οπου ειναι μια απλα συμπαθητικη πιστα χωρις τιποτε το φοβερο..καποια μικρα τρικακια ανακαλυπτω σιγα σιγα, κυριως στα φρενα, για να γραψεις ενα καλο γυρολογιο με μια δυστυχως ποιοτητα ασφαλτου μετρια..απο την αλλη τα michelin cup 2 μονο μετρια δεν ηταν...τι λαστιχαρα θεε μ...μαλλον το καλυτερο λαστιχο που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα..το αμαξι γατζωνε και δεν ξεκουναγε..βεβαια οταν εφευγε δεν ηταν τοσο ελεγξιμο οσο με ενα πολιτικο λαστιχο..αλλα ηδη το αμαξι εστριβε παρανοιικα...δεν ειναι φουλ σλικ λαστιχα...αλλα εχουν φοβερη αισθηση και δεν πιστευω οτι απεχουν και απειρα απο ενα φουλ σλικ λαστιχο σε αποτελεσμα...προσεξτε μπορεις να τα εχεις και καθε μερα..αρκει να μην σε νοιαζει ο λιγο αυξημενος θορυβος κυλισης, το βαρος τους και οτι ειναι πιο σκληρο το αμαξι λογω "μασιφ" γομας και κατασκευης..
στην πιστα λοιπον...απο την αρχη το αμαξι ευκολα μπηκε στο 1.12 απο τους πρωτους γυρους..με ενα μεγαλο ομως μειονεκτημα για εμενα..οτι δεν ειχα μπακετ καθισμα μεσα...με το μαμα λοιπον να "πεταω" απο δω και απο κει..αναγκαστικα βγηκα με μολωπες στο ποδι....το μιατακι ηταν φανταστικο και πραγματικα το μονο που ισως θα ηθελα ειναι λιγο δυναμη ακομα..αναπολωντας το v8 μου...βεβαια σε αυτη την πιστα ενα μεγαλο και βαρυ αμαξι..ειναι οτι χειροτερο και δεν σας κρυβω οτι αυτος ειναι και κυριως ο λογος που δε το εχω βαλει...επισης τα φρενα του δεν θα αντεχαν για πλακα μεσα στα μεγαρα...οποτε ενα big brake kit..ειναι δεδομενο...σε αντιθεση λοιπον με το μιατακι που με τακακια ebc και φρενα απο ρχ8 μπορει να γυριζει ολη την ημερα...οπως και εκανε...
το χω πει και θα το ξαναπω, δεν χρειαζεσαι να εχεις αμαξι 100 χιλιαρικα για να μπεις πιστα...το αναποδο μαλλον...ενα φτηνο αμαξακι με φρενα, αναρτηση και δυο δεσιματα και μπηκες ειτε για χρονο ειτε για παντες ειτε για οτι θες..ηταν μια ημερα υπεροχη..χαρηκαμε τα αυτοκινητα..τα μαθαμε λιγακι καλυτερα..και γυρισαμε σπιτια μας με ασφαλεια..αν θα το ξανακανω..φυσικα..ειναι ενα στυλ οδηγησης που θα ηθελα να μαθω καλυτερα και να γινω πιο αρτιος οδηγος..φυσικα η αγαπη παραμενει το drift αλλα και ο χρονος εχει τη χαρη του...
υγ..η μονη παραφωνια σε ολα τα παραπανω και πραγματικα μου θυμισε εποχες αγιας μαρινας (πιστα) 2006..ηταν οι ψευτες..απο ενα μικρο γκαλοπ μονο το 10% ειπε την αληθεια για τον πραγματικο χρονο που γυριζει την πιστα..καλα μυαλα σε ολους μας....
-
The Following 5 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:
BILL007 (29-04-24), isou (24-04-24), PetrosD (24-04-24), pilot (24-04-24), wheelman (08-07-24)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP