Χαίρομαι Χριστόφορε που στο ρύθμισε ο Δημήτρης για να το απολαμβάνεις όπως θες και ένα ακόμη μπράβο στον Δημήτρη για τις γνώσεις του.![]()
Χαίρομαι Χριστόφορε που στο ρύθμισε ο Δημήτρης για να το απολαμβάνεις όπως θες και ένα ακόμη μπράβο στον Δημήτρη για τις γνώσεις του.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
chief (05-06-10), skandalis447 (05-06-10)
Ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια...Μανο οποτε θες στη διαθεση σου...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
καλογκαζωτο!! μπραβο και στον Σκανδαλη!!!
στο χ3 μπορουμε να κανουμε κατι τετοιο![]()
Paladin (05-06-10)
Οπως ειχαμε συζητησει και παλιοτερα με τον Δημητρη, αν υπηρχε δυνατοτητα να κατεβει το LC θα μπορουσε να γινει πραγματι χρησιμο καθως οι αρχικες στροφες που ειναι ρυθμισμενο ειναι μονο για dragster με κολλα και Hoosier ξεφουσκωτα. Στην μεση Ελληνικη ασφαλτο το μονο που καταφερνει ειναι να χειροτερεψει τους χρονους απο σταση και να καταπονει το πισω υποπλαισιο ασκοπα. Ετσι μετα απο δικη του προσπαθεια αποφασισαμε να δοκιμασουμε το LC upgrade πανω στο δικο μου αυτοκινητο, το οποιο δουλεψε αψογα απο την πρωτη στιγμη της τοποθετησης με εντυπωσιακα αποτελεσματα. Οι χρονοι που μπορουν να επιτευχθουν απο σταση ειναι πλεον καλυτεροι και το σημαντικοτερο αρκετα σταθεροι. Οσοι εχουν SMG καλο ειναι να προχωρησουν σε SMG & LC update. Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αξιζει.
BILL007 (08-06-10), skandalis447 (08-06-10)
φιλε δημητρη θελω να το κανω και εγω το lc μου ετσι μπορεις και να μου ανβαθμισεις και το smg προγραμματακι με το τελευταιο upgrade??στειλε μου σε παρακαλω πμ που βρισκεσαι και τι μπορουμε να κανουμε!!!
https://www.youtube.com/watch?v=pVK5kyQV5AQ must see!!!
Ωραία πράγματα...αυτό θα πει βοήθεια!!! Άντε καλές κόντρες τώρα!![]()
παιδες θα βοηθησετε τελικα?καποια πληροφορια ???που μπορουμε να το κανουμε αυτο γτ ο φιλος δεν απανταει στα πμ
https://www.youtube.com/watch?v=pVK5kyQV5AQ must see!!!