Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 34

Θέμα: MIATA IS ALWAYS THE ANSWER....I BOUGHT ONE!!!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζ3 = δεν τρελαθηκα ποτε..σασι αισχος..παλιο πλεον..θελει δουλεια πολυ..(sorry deep, vanvic)
    Miata = παιχνιδι μονο..για τιποτε αλλο!!
    Δεν τίθεται θέμα συγνώμης Νίκο και γι αυτό το λόγο είπα πως το μόνο κοινό είναι το κάμπριο και δεν έχουν καμμία άλλη σχέση μεταξύ τους.

Ότι είπες για το Ζ3 είναι έτσι ακριβώς .
    Παλιό σασί,δύσκολο αμάξι που δεν στρίβει εύκολα ούτε είναι το ιδανικό αμάξι να ντριφταρεις,ίσως ούτε καν για μεγάλες ταχύτητες,λόγω ασάφειας που το δικό μου ,μου προσφέρει και με φοβίζει κιόλας όταν αυτό συμβαίνει .
    Είναι ένα αμάξι με διαχρονική ομορφιά και πολύ πιο όμορφο από όλα τα προαναφερόμενα στα δικά μου τουλάχιστον μάτια.
    Ενα αμάξι GT να το πω ;να το ξεσκεπάσεις να πας την κυριλέ βόλτα σου να πέφτουν τα βλέμματα επάνω του .

Όσο για εμένα δεν μπήκα στην διαδικασία να φτιάξω το Ζ,ούτε για να ντριφτάρω, ούτε για να κοντράρω,πιθανότατα ακόμη και να έστριβε,εγώ δεν έχω τη γνώση η τα χέρια ,να το πω έτσι .

Έφτιαξα ένα αμάξι πλήρως λειτουργικό να μου κάνει το κέφι ,όπως εγώ το φαντάστηκα,και αρκετά δυνατό γιατί ήθελα περίσσια δύναμη ώστε να μου καλύπτει (μερικώς την κ@υλα μου)και μέχρι εκεί .

Δεν είμαι από αυτούς που θα ξυπνήσουν το πρωί με τη σκέψη .. ,σήμερα πάω να ντριφτάρω,θα έλεγα όμως σήμερα πάω μια βόλτα μια εκδρομή.
    Γι αυτούς τους λόγους επέλεξα να έχω Ζ στην κατοχή μου .
    Ούτε Ττ θα αγόραζα ποτέ ούτε slk και σίγουρα με τίποτα mx5 (ούτε για δώρο δε θα το ήθελα )
    Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα .

Όπως και να έχει ,καλορίζικο και να το ευχαριστηθείς ,όπως εσυ ξέρεις ,φαντάζεσαι και θες !!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

2. The Following 4 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

BILL007 (25-11-23), isou (23-11-23), nik200 (23-11-23), The Ace (23-11-23)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP