Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 141 έως 150 από 157

Θέμα: Σφαλμα low oil pressure

Threaded View

dafidack Σφαλμα low oil pressure 02-03-16, 22:19
dafidack 520 2,2 συνηθως μου το... 02-03-16, 22:30
I_MNL Ακριβώς! 02-03-16, 22:58
HLIAS - E36 Ξεματιασμα Βασίλη...!!! 03-03-16, 05:12
HLIAS - E36 https://s32.postimg.org/ge1i19... 07-05-16, 10:17
dafidack ...κοροιδευε εσυ :( 07-05-16, 10:42
Stamatis Μην τον τρελαίνεις... 14-07-23, 12:37
dreamer απο το στομα μου το... 15-07-23, 07:25
Stamatis https://youtu.be/KMMmOERmgpU... 16-07-23, 13:23
dreamer 46245 28-07-23, 18:47
GiannisRob Ήδη έχουν αρχίσει οι... 06-08-23, 16:52
BILL007 Tυχαίο είναι! :sealed: ... 06-08-23, 17:05
dreamer [QUOTE]Hot idle oil pressure... 17-08-23, 08:34
PetrosD Πωπω μπλέξιμο... 18-08-23, 00:14
Stamatis Αντε. Με το καλο. Εγω... 18-08-23, 15:08
Stamatis Τελικα; Ολα καλα; 22-08-23, 20:45
Stamatis Μην μπερδεύεσαι, ο... 23-08-23, 17:17
dreamer εγω ο αγγλος 24-08-23, 10:26
DIM27 ΙΩΒ!! 07-09-23, 16:16
Vassilis ///M Γιατί να μν αλλάξεις... 10-09-23, 12:26
nikos valvetronic Δεν έχουν σχέση τα... 11-09-23, 22:12
Vassilis ///M Με τα συνεργεία της... 27-09-23, 09:30
Stamatis Θα δωσανε κανα goodwill... 06-10-23, 07:59
Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

δεν κανεις τον εξυπνο ,σωστα τα λες και συ.εσυ ομως εχεις μια μεγαλη εξοικειωση με τα προγραμματα ,τα εγκεφαλακια κ.λ.π. λογω επαγγελματος..εχεις δλδ σταματη την ανωμαλια που εγω δεν εχω.μου αρεσει η τεχνολογια και την ψαχνω αλλα τοσο οσο.και η μηχανολογια ,και ειμαι και πετρολχεντ αλλα δεν ειμαι μηχανικος και δεν θα φαω την ωρα μου για να γινω επειδη οι επαγγελματιες μηχανικοι τα εχουν παιξει. και σιγουρα οπως ειπε ο βασιλης ακομα περισοτερο δεν θελω να πληρωσω για να τους εκπαιδευσω.

δεν ξερω ποσοι εχουν δει την ταινια ''days of thunder" οπου ο τομ κρουζ μολις εχει μπει στην νεα ομαδα σαν οδηγος και μετα το πρωτο δοκιμαστικο που τα παει χαλια,παει σε ενα μπαρ με τον μηχανικο και παραδεχεται οτι δεν ξερει την γλωσσα του αυτοκινητου ωστε να ξερει τι φταιει για να δωσει πληροφοριες στον μηχανικο να το βελτιωσει. ετσι αισθανομαι παρολο που μεσα απο το φορουμ εδω και απο τα ξενα ,εχω μορφωθει αρκετα.οπως εχω μαθει μονος μου τα στοιχειωδη για ολες τις νεες τεχνολογιες,υπολογιστων,κι νητων,λογισμικων κ.λ.π.

αλλα δεν θα κατσω να εμβαθυνω για τα ολες τις τεχνολογιες,πλυντηρια,ψυγε ια ,ρουτερ,στερεοφωνικα..επιφα νειακα ΝΑΙ, επαγγελματικα οχι.ενα μυαλο εχουμε ,μετα την δουλεια ποσα πια να χωρεσει? αν σας καλυπτει να ξοδευετε φαια ουσια για τα αυτοκινητα ,οκ το αποδεχομαι.εγω παροτι πετρολχεντ μαρεσει να τα οδηγω και εχω οδηγησει ουκ ολιγα μεταξυ αυτων και αρκετα ακριβα λογω γνωριμιων,μαρεσει να τα θαυμαζω, να μιλω γιαυτα αλλα οχι να τα φτιαχνω.αυτην την φαια ουσια την θελω για αλλες αναγκες στην ζωη μου.

σταματη εδω μιλαμε και θα στο ξαναπω,οπως και την αλλη φορα,οχι για τον μαστορα της γειτονιας αλλα για εξειδικευμενα και αντιρποσωπειες.εξειδικευσ� � σημαινει βαθια γνωση.αν δεν μπορεις ρε φιλε τεχνικε,τοτε μην γραφεις εξειδικευμενο.γραψε ο μαστορας της γειτονιας.και ομως αυτα τα εξειδικευμενα δεν ξερουν.η' ξερουν και κοροιδευουν.αρα δεν ειναι μονο θεμα γνωσης ,ειναι και θεμα νοοτροπιας.

οι τιμες αν οντως υπαρχουν σνα τιμες για αυτο το ανταλλακτικο,σαφως και υπαρχουν καταγεγραμμενες,αλλα εμενα ολοι μα ολοι οι εξιδικευμενοι μου ειπαν οτι δεν μπορεις να βασιζεσαι στις τιμες για τον αισθητηρα και την βαλβιδα.εγω πιστευω οτι ο μηχανικος της αντιπροσωπειας ειδε καλες τιμες στην βαλβιδα.βασικα δεν ξερω αν υπαρχουν καν τιμες, μηπως υπαρχει μονο βαλε -βγαλε ειδικα εργαλεια-gauges-οπως μου ειπε ο φιλος μηχανικος αγγλος, για να δουν αν δουλευει.κατι τετοιο μου ειχαν περιγραψει στην αντιπροσωπεια οταν ζητησα παραπανω ινφο,αλλα δεν εδωσα σημασια ,παροτι εκανα οτι καταλαβαινω,τον ****** δλδ. και αυτος να καταλαβει οτιι εχει να κανει με καποιο σχετικο.ξερανε οτι την ψαχνω.και λεω οτι το ξερω γιατι και οι εξιδικευμενοι μου ειπαν οταν την εψαξα ,οτι δεν μπορει να δωσει αξιοπιστες τιμες ο αισθητηρας οτι δουλευει σωστα ακομα και αν οι τιμες ειναι σωστες.

η διαφορα μαυτους και της αντιπροσωπειας σαν διαδικασια ειναι οτι καποιοι απο αυτους δεν δινουν βασεις στις τιμες καν και προχωρουν κατευθειαν στην αντικατασταση της βαλβιδας.για τον παραπανω λογο.ενω η αντιπροσωπεια που λεει οτι βασιζεται στο οτι τα μηχανηματα τους ειναι απο τον πλανητη κρονο και παντα λενε την αληθεια αν δει τιμες σωστες δεν την αλλαζει.και κανει λαθος.και αυτο το εμαθα τωρα παθαινοντας.και το εμαθαν και αυτοι αλλα θα συνεχισουν να τηρουν την διαδικασια και να αρμεγουν,υπαλληλοι ειναι κανουν οτι τους λενε.μεχρι να βρεθει καποιος να τους κυνηγησει και να τους πιασει απο τον γιακα για την κοροιδια.το εχω δει το σκηνικο αρκετες φορες εκει,δνε πιστευα οτι θα συμβει ,νομιζα οτι φτιανε οι πελατες που ειναι περιεργοι.εγω ο πολιτισμενος? ποτε..μωρε πως ηθελα να τον βουτηξω,οταν με εβγαζε τρελλο ,αλλα θα εχανα το δικιο μου.αυτο ηθελε κιαυτος..

γιαυτο και εγω ο αμαθης,οπως σας ειπα, σαν συμπερασμα απο την παρατηρηση ,που ειναι η μητερα της ανακαλυψης και της μαθησης,καταλαβα οτι πιεση στατικη ,σαν σφαλμα? αλλαξε πανω και πρωτα απολα αισθητηρα και βαλβιδα ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ και κλαψε τα 250 ευρω μπας και γλυτωσεις τα πιο μεγαλα μετα.και αν τα εδωσεςα ασκοπα και αποδειχτει οτι ηταν κατι πιο σοβαρο μετα και δεν ηταν απο αυτα,τοτε απλα θα εχεις μεγαλωσει τα εξοδα σου κατα 250 ευρω αλλα θα εισαι ησυχος οτι εκανες το σωστο και δεν θα κλαψεις τζαμπα τα 2000.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 29-09-23 στις 17:15

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP