Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 157

Θέμα: Σφαλμα low oil pressure

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

νικο,ωραια τα ειπες και θεωρω οτι ολοι ετσι σκεφτομαστε.ξεχασες ομως μια βασικη παραμετρο οσον αφορα το αν θα κατασταλαξεις.πως αντιμετωπιζει ο τεχνικος-ιδιοκτητης ενα λαθος .λαθη γινονται απο ολους.εκει για μενα ειναι ο τεχνιτης που θα φερθει σωστα.ειδικα οταν προκειται για ενα λαθος που κοστιζει στον πελατη μεγαλα ποσα.

μεχρις στιγμης εγω ημουν ατυχος και σε εξωτερικο και σε αντιπροσωπεια.δεν βρηκα σωστη αντιμετωπιση.δεν γινεται να εχω προβλημα με την ζεστη εκινηση και να πηγαινω σε ενα εξειδικευμενο,που εχεις παει και εσυ και να μου λεει την μια φταινε μπουζι,που ηταν με 17.000 χιλ,την αλλη να μου λεει αντλια βενζινης και μετα δεν ξερω τι αλλα θα ελεγε ,που δεν τον αφησα γιατι δεν ελυνε το προβλημα και εφυγα.μου ειπε οτι πρεπει σε μερικες βλαβες που δεν φαινονται στον εγκεφαλο να αλλαζεις ανταλλακτικα για να την βρεις.βαλε ρε φιλε ομως λιγο το μυαλο σου να δουλεψει και στην αναγκη βαλε ενα μεταχειρισμενο,αν δεν εχεις βρες απο καπου για να κανεις διαγνωση.οχι να σπαταλαω εγω χρηματα για να κανεις διαγνωση.ποσα ακομα ανταλλακτικα ηθελε να σκεφτει για να βρει τι ειχε?

και παω στην αντιπροσωπεια με τους μετριους τεχνιτες,συμφωνω,και μου αλλαξε ξανα μπεκ(δωρεαν λογω εγγυησης) που κατουρουσε και λαδια και λυθηκε το θεμα.

τωρα για την βαλβιδα πηγα ξανα στον αλλο εξειδικευμενο που μου ειχε αλλαξει περσυ και ηταν σε εγγυηση να μου την αλλαξει και δεν την αλλαζε γιατι την πηρε απο την αντιπροσωπεια.τι ηταν γιαυτον να την αλλαξει? τιποτα 10' δουλεια και μετα ας μιλουσε αυτος με την αντιπροσωπεια για την εγγυηση.εξειδικευμενος με τεραστια ουρα καθε μερα στα ανατολικα,τον ξερεις ..αν την αλλαζε εκει ολα θα ηταν μια χαρα.
    οταν βλεπω τετοιες συμπεριφορες για εμενα αυτοι οι τεχνιτες μπαινουν στην ιδια κατηγορια με τους μετριους της αντιπροσωπειας.

ειναι θεμα επιλογης στην στιγμη και μετα τυχης.στο προβλημα που ειχα εκανα λαθος επιλογες και σταθηκα ατυχος,τιποτα παραπανω.αυτο που προσεχα τοσα χρονια, τωρα δεν μπορεσα τελικα να το αποφυγω.

2. The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:

Vassilis ///M (29-09-23)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP