-
Έχω σχηματίσει συγκεκριμένο προφίλ για τις αντιπροσωπείες και συγνώμη εαν προσβάλω κανένα. Μετρίου επιπέδου χαμηλόμισθοι
τεχνικοί γιατί μαθαίνουν μια συγκεκριμένη διαδικασία βάσει οδηγιών με βασικό γνώμονα να βγαίνει το πρόγραμμα και συνεπώς οι στόχοι του
συνεργείου. Έτσι ο πιτσιρικάς που θέλει και μπορεί να πάει μπροστά κάποια στιγμή καρπώνοντας τις γνώσεις που απέκτησε για την μάρκα
ανοίγει δικό του. Αααααπειρα παραδείγματα σε όλες τις μάρκες. Ο τεχνικός που ακολούθησε το επάγγελμα διεκπεραιωτικά-βιοποριστικά
θα πάρει την αντλία σου και θα την πετάξει στα σκουπίδια. Ο άλλος θα την βάλει στον πάγκο και μόλις βρει χρόνο θα την ρίξει μια ματιά να δει τι πήγε στραβά.
Σε αυτούς πάμε εμείς, "που ανοίξαν δικό τους". Και εκεί βέβαια ψάχνεις τίμια αντιμετώπιση. Εγώ όταν ξεκινάω μια σχέση με επαγγελματία -οποιουδήποτε κλάδου- του δείχνω πρώτα
εμπιστοσύνη και ελευθερία στην εργασία του γιατί και εγώ σαν τεχνικός αυτό θέλω την ώρα που δουλεύω. Έτσι προσπαθώ να φτιάξω μια χημεία αλληλοσεβασμού και
καλής προαίρεσης. Στην πορεία βέβαια φαίνονται όλα και κάποια στιγμή κατασταλάζεις με ποιους θέλεις να πορευτείς.
-
The Following 7 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:
BILL007 (30-09-23), dark knight (28-09-23), dreamer (28-09-23), PANOS-E60 (27-09-23), pilot (02-10-23), Ptboul (03-10-23), Vassilis ///M (29-09-23)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP