Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 157

Θέμα: Σφαλμα low oil pressure

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

τοτε δεν διαβασες καλα! εχω παει σε 4 απο αυτα ..απο τα 2 ειμαι δυσαρεστημενος και απο το ενα ξεκινησε ολο αυτο το γαιτανακι που κατεληξε στην αντιπροσωπεια σαν εσχατη λυση και εγινε οτι εγινε..ειναι παρα πολλοι που φευγουν απο την αντιπροσωπεια λογω κοστους ,την τρωνε εξω και ξαναπανε μεχρι να την φανε και απο εκει λογω ασχετοσυνης η' αρμεγματος.

για μενα στα εξειδικευμενα δεν υπαρχει ασχετος ,υπαρχει τιμιος.θα σας πω ενα παραδειγμα.ενας τετοιος μαστορας σε ενα 4αρι εχανε πελατες γιατι δεν μπορουσε να βρει γιατι χαλουσε το τουρμπο.εχασε τους πελατες αλλα δεν το εβαλε κατω,εψαχνε γιατι νοιαζεται.και βρηκε οτι εφταιγε το λαδι που προτεινε η μαμα.δεν κρατουσε πιεση ,ηταν πολυ ψιλο.εβαλε πιο χοντρο λαδι,εξω απο τις προδιαγραφες και ξαναφερε τους πελατες του.ειλικρινης ,πηρε ρισκο και τιμιος.

πριν παω στην αντιπροσωπεια μιλησα με ολα τα εξειδικευμενα για την βλαβη μου.απο αυτους μονο ενας ειπε οτι πρεπει να ειναι οι βαλβιδες πιεσης.επειδη ομως στο παρελθον μου εκανε αλλες 2 λαθος διαγνωσεις και την εφαγα ,δεν τον πιστεψα.
    αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι τα bmw εχουν δυσκολια στην διαγνωση.εχουν απιστευτες τεχνολογικα μηχανες αλλα πολυπλοκες στην διαγνωση,θελουν ψαξιμο και εμπειρια και παλι..πολλες φορες θελουν βαλε-βγαλε,σκουπα για διαγνωση.το ιδανικο θα ηταν να μπαινει ενα μεταχιερισμενο η' καινουριο ανταλλακτικο για δοκιμη χωρις χρεωση.
    οπως εκαναν τωρα αλλα ειναι αργα,επρεπε να εο ειχαν κανει απο την αρχη.

2. The Following 2 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (30-09-23), Vassilis ///M (29-09-23)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP