Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 157

Θέμα: Σφαλμα low oil pressure

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

καλα δουλευει και το απολαυσα μεχρι και το σαββατο οπου με βρηκε ενα κρυωμα δυνατο και καπακι με αυτην την αλλαγη καιρου με εκλεισε μεσα,να γινω καλα, και ετσι τωρα καθεται κιαυτο και εγω και παγωσαν ολα γιαυτην την εβδομαδα και παμε για την αλλη να ξαναρχισουμε να ψαχνουμε.

ομως καιει λαδια. αναψε λαμπακι κιτρινο λαδιου για συμπληρωμα λιτρου στα 2500 χιλ. οποτε 2 προβληματα υπαρχουν εφοσον πλεον αλλαξαμε μεταλλα και αντλια. βασικα 3 αλλα την τριτη την αποκλειω απο ενστικτο,παντα ηθελα να το πω αυτο λεω μηπως τελικα χαλασε ο δεικτης λαδιου,ο ντιτζιταλατος απο τις πολλες συντομες αλλαγες λαδιου και γενικα τα θεματα με το λαδι που ειχα.αυτο θα φανει οταν αφαιρεσουμε τα λαδια ξανα να μετρηθουν.μακαρι να ηταν αυτο..

αρα παμε στις αλλες 2 σοβαρες-κοστοβορες βλαβες. ελατηρια-πιστονια και τσιμουχακια βαλβιδων.για τσιμουχακια μου ειπαν απο εκει-αντιπροσωπεια- οτι δεν κατεβαζουν κεφαλαρι γιατι κοστιζει πολυ .το κανουν με τον αλλο τροπο και κοστος περιπου 1000ρικο.πριν θα εξεταστουν τα ελατηρια και τα πιστονια αλλα μαλλον παμε για τσιμουχακια οπως ειπε και ο αρης και ο φιλος αγγλος γιατι ειναι γνωστο θεμα του Ν43.

ολα αυτα θα τα δουμε την αλλη εβδομαδα,απο δευτερα να ειμαστε καλα...παντως η κυρια στην ρεσεψιον προσφερθηκε να μου κανει δωρο την δερματινη καρεκλα που την εχω λιωσει απο τις αναμονες εκει εδω και 6 μηνες.

το παραξενο,και τους το ειπα, ειναι οτι εδω και 6 μηνες απο την ιστορια με τα μπεκ,οποτε παω για ενα θεμα να λυθει,οταν λυνεται και φευγω ,προκυπτει κιαλλο θεμα.

πως γινεται..καινουρια μπεκ,μετα διαροη σε σωληνα αντιφυκτικου,μετα διαροη ενος απο τα καινουρια μπεκ και καυσιμο μεσα στα λαδια,αλλαγη μπεκ με καινουρια ξανα και νεα λαδια,μετα χαλασαν οι αισθητηρες και βαλβιδα λαδιου ,που αλλαχθηκαν περσυ πριν ενα χρονο και καπακι τσιμουχακια, πιαθανοτατα ..αφηνω εξω το λαθος που εγινε με την αλλαγη αντλια και μεταλλα...εγω δεν ξερω..ολα τα προβληματα μαζι σε 6 μηνες καπακι το ενα μετα το αλλο..συμπερασματα δικα σας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 06-09-23 στις 20:11

2. The Following 3 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:

GiannisRob (07-09-23), S8N (07-09-23), wheelman (07-09-23)

Rides
    0

Προεπιλογή

ΙΩΒ!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP