-
μην παρεξηγηθεις με αυτο που θα σου πω γιατι τα παιρνεις και εσυ ευκολα στο κρανιο καποιες φορες..
τωρα μου μιλησες οπως ο αρχιμηχανικος και μετα καταπιε τα λογια του..γιατι επεμενε και του εφερα το βιβλιαρακι.
καπου υπαρχει ενα εμοτζι που λεει read the fucking manual.
το βιβλιαρακι λεει κατα λεξη εν σταση η' εν κινηση οταν το αυτοκινητο εχει ζεσταθει σε αποσταση τουλαχιστον 10 χιλ. ..θυμασαι που σε ρωτησα ποτε ζεσταινεται το λαδι και αρχιζει να προστατευει και ανοιξες το tis και ειπες ,ναι ειναι επισημο το λεει..
εγω παντως επειδη θελω να ειμαι σιγουρος και να σε δικαιωσω ,και τον αρχιμηχανικο,γιατι παντα οταν κανεις διαδρομες το λαδι πιεζεται και εκει αρχιζει το σκισιμο που λεμε και η αντισταση hths ,αυτα που μαθαμε στο αρθρο για τα λαδια,και μπορει να πατησεις 2-3 γκαζιες αποτομες σανιδα και να του γυρισουν τα μυαλα και παει πατωμα ο δεικτης.αλλα δεν μενει εκει, το μετρησα και με τους 2 τροπους και ειναι στην μεση,δεν αλλαζει τιποτα..το μανουαλι τα λεει σωστα. καταναλωνω λαδια.
εκτος αν ειναι οτι δεν γεμισε το καρτερ και θελει κιαλλο.
εδω τωρα αν μπορει καποιος να μου πει ποσο λαδι κραταει μεσα το καρτερ ,η μηχανη η' οτιδηποτε αλλο ,περα απο το 4.250 που μπαινει στο δοχειο λαδιου σε καθε αλλαγη.
-
-
Η θα ειχα πουλησει το αμαξι ηδη.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP