Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 157

Θέμα: Σφαλμα low oil pressure

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα ενημερωσω ξανα σημερα αυριο το πολυ..παω να δω τι βρηκαν τελικα.
    Ελπίζω πραγματικά να έχεις καλά νέα και περιμένω με ανυπομονησία να τα ακούσω!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτην την στιγμη ειμαι πολυ συγκινημενος βλεποντας το αγαπημενο μου παιχνιδι να ειμαι στο να το χασω.ακομα και αν σωθει τωρα μετα απο ολα αυτα ειναι δυσκολο να πω οτι το κραταω,γιατι βλεπω οτι και ολα να τα αλλαξω μπορει μια μερα να σπασει ο κινητηρας ετσι..χθες το οδηγησα με τοση λαχταρα και πηγα ξανα βολτα..μολις μπαινω μεσα ειναι στιγμη ελευθεριας για μενα.χαιρομαι να το οδηγαω ειτε ειναι για 5 μετρα ειτε για πολλα.χθες καθαρισαμε το σπιτι,πηγα με τα ποδια 2 χιλιομτρα ωρα 13.30 στο συνεργειο ,ηρθα ξανακανα δουλειες εξω και κανονικα ημουν τοσο κουραμσενος που λεω οτι θα πεσω για υπνο,η ζεστη και η παζοπορια μεσα στην ζεστη με εξαντλησε.και ομως..
    μπηκα μεσα,λεω παω για μπανιο τωρα..με το που μπαινω και οδηγω τα ξεχναω ολα,ημουν τοσο ξακουραστος απο την αρχη μεχρι τα 100 χιλ που εκανα για να φτασω θαλλασα.μετα το μπανιο ,επιστρεφω πισω.ερχομαι τσατισμενος για το λαμπακι και το λαδι αλλα χαρουμενος και ξεκουραστος απο την οδηγηση σε στροφες και ευθειες που κοιμηθηκα 2 ωρα το βραδυ.
    ξερω οτι καποιο το υπιμουν σαν σκαφος και ιππους.οτι δεν ειναι το καλσικο δυνατο 3αρι που συνηθως ειναι πιο..ομως οποιος δεν το σνομπαρε και το επιασε στο τιμονι ξερει ποσο καλα ζυγισμενο ειναι σε σχεση με αυτο μακρυμουρικο στενο σκαφος του και μαζι με την πισω κινηση του δινει αυτον τον οδηγοκετρικο χαρακτηρα που ομιο του δνε εχει στην κατηγορια του κανενα ακομα και σημερα.
    ειλικρινα θα μου λειψει αν το χασω.ειναι η δευτερη φορα που νιωθω ετσι για ενα ατσαλινο αντικειμενο κινησης.
    Γιατί, στην τελική, αυτό είναι του ζουμί. Το γουστάρεις, το χαίρεσαι και το ευχαριστιέσαι, και αυτό είναι το νόημα. Αν δε χαιρόμαστε τα αυτοκίνητα μας και απλά καθόμαστε και τα κοιτάμε, απλά πληρώνουμε λαμαρίνες, τέλη και φόρους σα μ@λάκες.

2. The Following 3 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

dreamer (19-08-23), Obijuan83 (18-08-23), S8N (19-08-23)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP