Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Θέμα: ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ BMW 3-Series

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

οι φιλοι σου εχουν δικιο ,ειναι οτι καλυτερο οδηγικα σε αμαξι παραγωγης.ειδικα τα πισωκινητα μοντελλα,αν μπορειςκαι θες προτιμησε μονο αυτα.

τα ετησια κοστη συντηρησης τα πρωτα χρονια -μεχρι 8-ειναι χαμηλα.μετα θα ειναι ακριβα και γινονται καθε χρονο ακριβοτερα γιατι οι γερμανοι ετσι αποφασιζουν.ειδκα αν πας αντιπροσωπεια.εκει θα πας μονο για συγκεκριμενα πραγματα,ενημερωσεις,ανακλ ησεις η' κατι που δεν γινεται στον μαστορα σου.γιατι τα σημερινα αυτοκινητα ειναι σαν υπολογιστες και στην αντιπροσωπεια εχουν τα πιο ενημερωμενα λογισμικα.
    για τελη δεν γνωριζω αναλογα το αυτοκινητο,αλλα αν το ευχαριστιεσαι μην κολλας εκει.
    για την βενζινη την 100αρα πρωτη φορα το ακουω αυτο,αλλοι λενε το αντιθετο.εγω βαζω και απο τις 2 και δεν ειχα ποτε θεμα.το σωστο ειναι να βαζεις καλη βενζινη .το αυτοκινητο παιρνει απο 95-100 οποτε αν βαζεις καλη βενζινη διαλεγεις οποια θες.εχω διαβασει πολυ και εχω καταληξει οτι αν το μοντελλο σου ειναι υψηλης συμπιεσης καλο ειναι να βαζεις 100αρα.οχι οτι ειναι απαραιτητο.

αξιοπιστια αναμεσα στα μοντελλα που διαλεξες ,δεν μπορουμε να ξερουμε καθως ειναι και τα 2 λιγα χρονια στην κυκλοφορια.παντως εγω δεν ακουσα τιποτα αλλα κυκλοφορουν και λιγα εδω.
    καποιες φορες η αξιοπιστια εξαρταται και απο το κοματι που σου δινουν.οπως σε ολες τις μαρκες.μπορει να σου δωσουν ενα που να μην βγαζει προβληματα η' ενα ελλατωματικο,αυτο ειναι θεμα τυχης.
    για τα 10 χρονια που λες σιγουρα θα τα εχεις ,αν δεν πεσεις σε ελλατωματικο,μετα θα αρχισουν να δινεις περισοτερα για συντηρηση.

ελπιζω να βοηθησα.

2. The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (10-08-23)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP