Εαν θες να τις βαψεις καν το. Και αν το μετανιωσεις υπαρχει επιστροφη. Πηγαινε σε ενα καταστημα απο αυτα που φτιαχνουν χρωματα για αυτοκινητα θα εχουν δειγματολογιο για οτι χρωμα θες. Ποιο dealer? Ενα καλο βαφεα θες. Δεν διαφερουν τα χρωματα με αυτα των αμαξωματων. Ηλεκτροστατικη βαφη? Με επιφυλαξη το λεω, αλλα μηπως ειναι μυθος?? Μηπως μια καλη προεργασια παρερμηνευεται?? Εχετε δει να φορτιζουν το χρωμα με στατικο ηλεκτρισμο πριν το ριξουν πανω? Πως το κανουν? Τα εργοστασια εχουν κοτζαμ εγκαταστασεις γι αυτη τη δουλεια. Κ αν δεν κανω λαθος, αφορα μονο το ασταρι. Το αυτοκινητο κανει κυριολεκτικα βουτια μεσα στην ηλεκτροστατικη βαφη. Δεν περνιεται υπο μορφη ψεκασμου. Το χρωμα και το βερνικι, ειναι απλες βαφες. Παντως για μενα, συννενοησαι πρωτα με το βαφεα σου. Σου λεει κοστος εργασιας, και σε στελνει καπου να σου φτιαξουν το χρωμα που θες. πρωτου τις βαψεις, την ωρα που θα κοιτας για το καινουριο χρωμα πες τους να σου δωσουν και τον κωδικο απο το δικο σου, ωστε αν καποια στιγμη σου τη βαρεσει να γυρισεις στο παλιο, να μην ψαχνεις!! Δεν ξερω αν καποιοι το παιζουν ειδικοι, αν ειναι, και τι χρεωνουν. Εγω στο μυαλο μου εχω 20 με 40 το πολυ ευρω για την καθε ζαντα. Αναλογα αν ειναι μονο βαψιμο, η αν ειναι κ η στεφανη ασηκωτη. Εχω δει και αποτελεσματα. Μια χαρα μου φανηκαν.