επειδη ο τυπος εχει την κελτικη προφορα,αποτι καταλαβα το προβλημα ειναι η βαλβιδα.την αλλαξα περσυ.γινεται να χαλάσει τοσο γρηγορα? απο τι? το fuel dilution στο λαδι μπορει να επαιξε ρολο και να χαλασε ξανα τοσο γρηγορα?
αυτοι μου ειπαν οτι ειναι οκ, τους ειπα οτι την αλλαξα περσυ και να την ελεγξουν ξανα,οπως και τον αισθητηρα πιεσης.

αρε οταν ελεγα περσυ οτι το καπακι του φιλτρου λαδιου φταιει και αυτο για μειωμενη πιεση γιατι ετσι αρχισε το θεμα με κοροιδευαν..κοινη λογικη συπτωματων..και πηγαινανε να αλλαξουν αμεσως βαλβιδες..ωραια και τα επισημα ωραια και τα εξειδικευμενα.σκατα ολοι τους..

παω αυριο να δω αν θα μου δωσει τιμες μετρησης.γιατι τους απαγορευουν λεει,να δωσουν λεπτομερη διαγνωση απο το διαγνωστικο στον πελατη..μονο να ανακοινωνουν την βλαβη.