φιλος μου ειπε οτι τα 11αρια εχουν βγει απο το 2018 και μετα και αυτα δεν βγαζουν πλεον προβλημα.αν τον ιανουαριο μου εβαλαν καινουρια τοτε ειναι 11αρια . επισης δεν γινεται να εχουν βαλει καινουρια 11αρια και παλια μαζι,δεν ειναι συμβατοι οι χρονισμοι. θα το δουμε αυτο οταν βγει καπακι.
ομως τωρα χαλκιδικη στον δρομο 2 φορες λαμπακι(το ελεγα,δεν το ελεγα εγω ,θυμωσε κιολας)..
αναψε λαμπακι πιεσης λαδιου.
08bc18_06f1770dcaf54df393cea8ce6c16ce81~mv2.jpg
οταν αναψε , πηγα στην ακρη του δρομου και εσβησα μηχανη..εκινησα και εσβησε και τις 2 φορες και πηγα σπιτι.
βαλβιδα πιεσης λαδιου αλλαξα περσυ ,νομιζω παει και αισθητηρας μαζι. οποτε τι σκατα παλι? παω για αντλια ?
εγω επιμενω και το λεω.περσυ για ενα καπακι φιλτρου λαδιου ,πηγα στην αντιπροσωπεια και εφυγα με βαλβιδα και αισθητηρα πιεσης λαδιου.
φετος παω για μπεκ και αλλαζω σωληνα ψυκτικου και τωρα αντλια? πως γινεται να μην φευγω ποτε απο εκει με ενα προβλημα και να βγαινουν μετα και αλλες ζημιες?τοσο συμπτωση?
οσο ειχα τα παλια λαδια δεν αναβε τιποτα.τωρα με τα νεα αναψε κατι σχετικο με λαδια. αν βαλανε και λαδια καινουρια.εμπιστοσυνη μηδεν.
το λαμπακι αυτο :
θα δωσει βλαβη στο διαγνωστικο? εχει καταγραφει?
θα δωσει ακριβη βλαβη η' θελει ψαξιμο παλι?
να παω με οδικη δεδομενου οτι εκανα αρκετα χιλομετρα αφου εσβησε το λαμπακι? η' ειναι ασφαλες να το οδηγησω για 2 χιλ. που ειναι το συνεργειο?
σιγα-σιγα τοπικ για προτζεκτ εκανα πλακα-πλακα