καταλαβαινω οτι υπαρχει υποψια και καχυποψια ,και απο εμενα για το τι πραγματικα εγινε.η εξηγηση που δινουν μοιαζει σαν να εβαλαν μεταχειρισμενα μπεκ η' τουλαχιστον να μην αλλαξαν το ενα το δικο μου που ηταν καλο και αυτο μετα να κατουρησε. εαν ηταν να τα πληρωσω σιγουρα δεν θα πηγαινα εκει να τα αλλαξω,αλλα καπου που να εβλεπα την εργασια και τα μπεκ θα τα αγοραζα εγω καινουρια απο καπου..οταν ομως πηγα εκει λογω οτι θα γινοταν δωρεαν,επρεπε να δεχθω τους ορους τους.

φιλος μου μου ειπε οτι στην δικια τους αντιπροσωπεια πηγε προσφατα ενα ιδιο αμαξι με κανουρια υποτιθεται αλλαγμενα μπεκ απο αλλη αντιπροσωπεια.το ενα ομως ενω δεν περασαν λιγοι μηνες κατουρουσε ηδη.του αλλαξαν λοιπον στην αντιπροσωπεια του φιλου μου αυτο το ενα.αρα μπορει να του εβαλαν και εκεινου μεταχειρισμενο η' τελικα να υπαρχουν ελλατωματικα κομματια μεσα σε κανουρια μεσα σε παρτιδες.κατι που η bmw hellas που επικοινωνησα το βρισκει δυσκολο.εγω οχι. επισης ενα επισημο ανταλλακτικων ,μου ειπε τοτε οτι υπαρχει περιπτωση να συμβαινει και οτι εχουν δωσει στα εξουσιοδοτημενα μερικα ελλατωματικα και τους τα γυρισαν πισω.σημερα που μιλησα το αρνηθηκαν.μπουρδελο η κατασταση.

εχω ακομα μια πληροφορια οτι σε ορισμενες αντιπροσωπειες βαζουν μεταχειρισμενα μπεκ που δουλευουν και ετσι μετα απο καποια χρονια και αναλογα την χρηση ,θελουν αλλαγμα.μαζυεουν ολα τα καλα ,οπως το ενα το δικο μου που ειχε μεινει και τα βαζουν αλλου.οτι η σειρα 11-12 η προσφατη σειρα ,που μου συστησε και ο σταματης απο τον λιθουανο δεν κατουραανε τα μπεκ ,δεν χαλανε πλεον,ειναι το ανταλλακτικο που εφτιαξε την κατασταση.κανονικα αυτα πρεπει να εχει πανω αφου υποτιθεται οτι δεν ειχαν και περιμεναν καινουρια μπεκ

πληροφορηθηκα οτι για να δω τι μπεκ εχω ,πρεπει να ανοιξω το καπακι,οχι εγω,δεν εχω τα εργαλεια και την γνωση.αλλα καποιος αλλος τεχνικος και να βγαλω φωτο τα μπεκ να δω τους κωδικους,εαν ειναι 11 τοτε σιγουρα ειναι καινουρια.τα 12 μπαινουν σε μεγαλυτερο κινητηρα αλλα και στον δικο μου.οποτε καιταω για 11αρια.αν ειναι μικροτερα του 11 τοτε ειναι μεταχειρισμενα.

οποτε σε λιγο που θα αλλαξω μπουζι ,θα βγαλω φωτο και θα τις δειξω εδω να μου πειτε τι σκατα μπεκ βαλανε.

υ.γ. θα αρχισω να ηχογραφω γιατι παραεγινε με την κατασταση!