Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 113

Θέμα: Μεσοδιαστηματα αλλαγης λαδιων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο iliasb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από τα ελάχιστα που ξέρω, δεν ''ξεκαρβουνιάζεις'' με το κοντέρ, παρά μόνον με το στροφόμετρο! Τουλάχιστον έτσι ήταν το 80,
    που δούλευα στον Καραγιάννη στην CITROEN, θα τον ξέρετε απο την ταινία με τον Βέγγο.....
    ρε συ ηλια,το ιδιο πραγμα ειναι για μενα,το ειπα με το δικο μου κοντερ και στροφομετρο με τεταρτη μεσα. 120 ειναι 4000 στροφες σε εμενα .4000 το κανεις και με τριτη, και με πιο κατω χιλιομετρα,εγω δεν το κανω και ας παει να λεει ο μαστορας του '80

ειναι οπως η αποψη η παλια που εχεις απο την ιδια δεκαετια του '80 για τα λαδια.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 17-06-23 στις 09:48

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εντάξει ας συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε, δεν είναι κακό! Το ''ξεκαρβούνιασμα'', πάντως έγινε και πρόσφατα απο εξουσιοδοτημένο! Και βέβαια όχι με 4000 στροφές, εάν δεν κοκκινίσει το στροφόμετρο δεν ξεκαρβουνιάζει το μοτέρ, και κανείς δεν λέει
    με την πρώτη ταχύτητα, εγώ που και που, την βάζω στον κόφτη μέχρι και την τρίτη, (και κοντεύω 70 χρονών), πάντως BMW, και να μην έχει μπει έστω και λίγο στον κόφτη........... Αλλά γούστα είναι αυτά, τι να κάνουμε!!!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP